Etusivu > Uutiset > 2017 > 06 > Antinkadun ja Gallen-Kallelankadun risteys suljetaan liikenteeltä

Antinkadun ja Gallen-Kallelankadun risteys suljetaan liikenteeltä

(02.06.2017 08:04 Marika Virtanen / päivitetty 02.06.2017 08:05)

Antinkadun ja Gallen-Kallelankadun risteyksen korjaustyöt aloitetaan maanantaina 5. kesäkuuta kello 7.00. Korjaustyö katkaisee ajoneuvoliikenteen kokonaisuudessaan Antinkadulta Pohjoiskauppatorin ja Eteläkauppatorin väliltä sekä ajoyhteyden Gallen-Kallelankadulta Antinkadulle. Työn on arvioitu kestävän neljästä viiteen viikkoon.

– Risteyksen korjaustyön yhteydessä uusitaan vanha, kulunut ja osittain painunut betonikivi uudella paremmin liikennekuormitusta kestävällä graniittikivellä, kertoo suunnitteluinsinööri Markku Rantamäki.

Työmaalle ajo on sallittu Gallen-Kallelankadulta. Kiinteistöihin ajo sekä huoltoajo sallitaan työmaa-aluetta rajaavaan aitaan asti. Jalankulku on sallittu työmaa-alueen läpi erikseen osoitetulla alueella.

– Joukkoliikenne siirtyy 5. kesäkuuta kesäaikatauluihin. Kesäajaksi vähentynyt reittiliikenne mahdollistaa linja-autojen läpikulun kauppatorin lähtölaitureiden kautta, toteaa Rantamäki.

Antinkadun ja Gallen-Kallelankadun tilapäinen sulkeminen liikenteeltä aiheuttaa muutoksia työmaa-alueen läheisyydessä liikenteelle ja siksi kaikkien alueella liikennöivien on noudatettava erityistä varovaisuutta liikenteessä.


Hakusana