Etusivu > Uutiset > 2017 > 06 > Porilaisia kyliä esillä Avoimet kylät –tapahtumassa

Porilaisia kyliä esillä Avoimet kylät –tapahtumassa

(06.06.2017 15:11 Elli-Mari Sulonen / päivitetty 06.06.2017 15:14)

Valtakunnallista Avoimet kylät –päivää vietetään lauantaina 10. kesäkuuta. Päivä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden lähimatkailuun ja uusiin kyliin tutustumiseen. Tapahtumaan osallistuu Satakunnasta ennätykselliset 41 kylää, joista porilaisia on viisi.

kuva

Lattomerellä järjestetään kyläkirppis, kunnostetun leikkikenttä Leikkikertun avajaiset sekä vanhojen valokuvien näyttely. Riuttala-Mustajoella avataan myös uusi leikkipaikka, ja sukelletaan elämään kylien historiassa tarinoin ja kuvin.

Söörmarkussa juhlistetaan uuden luontopolun avajaisia. Noormarkussa myydään lähiruokaa ja paikallisia käsitöitä, sekä nautitaan muun muassa musiikista, runonlausunnasta ja frisbeegolfista. Ahlaisissa pääsee ostoksille pihakirppiksille, tutustumaan perennapuutarhaan ja Vaaksin historialliseen pihapiiriin sekä laulamaan kesäkaraokea. Vauvoille ja taaperoille on oma sormiruokakahvila.

Ahlaisten, Noormarkun ja Ruskilan kyliin pääsee tutustumaan myös Satakylien järjestelmällä bussikierroksella (ilmoittautumiset 7.6. mennessä). Lisätietoja täällä.

Kaikkiin Avoimet kylät Satakunnassa –päivän tilaisuuksiin sekä kyläkarttaan voi tutustua täällä.

kuva

Kuva aukeaa suureksi klikkaamalla. Kuva: Avoimet kylät


Hakusana