Etusivu > Uutiset > 2017 > 07 > Kaupungin verkkosivu-uudistukseen on valittu viisi kumppania

Kaupungin verkkosivu-uudistukseen on valittu viisi kumppania

(24.07.2017 12:43 Marika Virtanen / päivitetty 24.07.2017 12:43)

Porin kaupungin verkkosivujen uudistaminen on alkanut kumppaneiden kilpailutuksella sekä sivuston ensimmäisen version teolla. Alustavasta versiosta tullaan keräämään palautetta kaupunkilaisilta ja sitä hyödynnetään varsinaisen sivuston teossa.

Sivusto toteutetaan avoimen lähdekoodin Drupal teknologialla, jossa käytetään hyödyksi Turun kaupungin avointa lähdekoodia. Julkaisujärjestelmän puitejärjestelyyn on valittu kumppaneiksi Citrus Solutions Oy, Druid Oy, Exove Ltd, Staart Oy ja Wunder Finland Oy. Kumppaneilta ostetaan sivuston eri kokonaisuuksia minikilpailutuksilla.

Tavoiteaikatauluna on, että uudistuneet sivut julkaistaan vuoden 2018 alussa. Sivusto ei kuitenkaan ole vielä tässä vaiheessa kokonaan valmis, työtä tehdään julkaisun jälkeen ja varsinkin sähköisen asioinnin palveluita kehitetään jatkuvasti.

Nykyinen julkaisujärjestelmä on kilpailutettu edellisen kerran vuonna 2009. Sähköisen asioinnin kehittyminen, digitalisaatio, teknologian kehittyminen, kaupunkiorganisaation uudistuminen, sote-uudistus ja viestinnän tarpeiden muuttuminen ovat luoneet tarpeen uuden julkaisujärjestelmän hankinnalle. Kaupunginhallitus hyväksyi julkaisujärjestelmän hankinnan kokouksessaan 17. heinäkuuta.


Hakusana