Etusivu > Uutiset > 2017 > 07 > Kieku tuo SuomiAreenan keskustelut podcasteiksi

Kieku tuo SuomiAreenan keskustelut podcasteiksi

(05.07.2017 10:50 Marika Virtanen / päivitetty 05.07.2017 10:51)

Suomalainen puhemediapalvelu Kieku tuo yhteistyössä SuomiAreenan kanssa yli 120 SuomiAreena-keskustelua podcasteina yleisön kuunneltaviksi. Kieku tarjoaa SuomiAreenan yhteiskuntaa puhuttaville keskusteluille täydentävän ja luontevan jakelukanavan.

Suomi tarvitsee yhteiskunnallista keskustelua ideoista seuraavalle sadalle vuodelle enemmän kuin pitkään aikaan. Siksi olemme erityisen iloisia yhteistyöstä SuomiAreenan kanssa. Keskusteluun tarvitaan kaikki mukaan, minkä vuoksi Kieku on mukana jakamassa sisältöä vielä laajemmalle yleisölle, sanoo Sampsa Fabritius, Kiekun toimitusjohtaja.

SuomiAreenan keskusteluja voi kuunnella Kiekun iOS-sovelluksella ja Kiekun palvelussa osoitteessa kieku.com seuraamalla SuomiAreena-kanavaa. Tänä vuonna pääteemana on Suomi 100 - Yhdessä, ja keskustelijoiden joukossa ovat mm. tasavallan presidentti Sauli Niinistö, Tarja Halonen, Risto Siilasmaa ja Makwan Amirkhani.

SuomiAreenan vastaava tuottaja Mari Haavisto on innoissaan SuomiAreenan uudesta jakelukanavasta.

Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena järjestetään tänä kesänä 12:ta kertaa. Vuosi vuodelta olemme kasvattaneet sisältöjen määrää ja niitä on voinut perinteisesti seurata tv:stä, netistä ja radiosta. Kieku tarjoaa meille upean mahdollisuuden saada sisältömme myös podcasteiksi. Näin SuomiAreena-keskusteluja on helppo seurata vaikka kesälomamatkalla autossa, Haavisto sanoo.

Kiekun tavoitteena on tehdä kuuntelemisesta yhteisöllisempää ja tuoda puhesisällöt takaisin päivittäiseen kuunteluun. Hyvät tarinat ovat aina olleet tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme, ja tämä tulee jatkumaan tulevaisuudessakin. Kiekun ydinsisältöä ovat yrittäjyyteen, yhteiskuntaan, hyvinvointiin ja tosielämän tarinoihin liittyvät aiheet.


Hakusana