Etusivu > Uutiset > 2017 > 07 > Kuka siivoo Kirvatsin, kun kaikilla on kivaa?

Kuka siivoo Kirvatsin, kun kaikilla on kivaa?

(31.07.2017 15:41 Toni Peltonen / päivitetty 31.07.2017 15:47)

Kirjurinluodon Lokkilava täyttyy taas muusikoista tällä viikolla, kun Kirvatsin Jytä bailaa keskiviikkona ja Porispere-festivaali rokkaa perjantaista sunnuntaihin.

Nostalgisen musiikin tapahtuma Kirvatsin Jytä järjestetään keskiviikkona 2.8.2017 jo kolmannen kerran. Tapahtuma on suunnattu "entisille nuorille" ja kaikille jytämusiikin ystäville.

Lokkilavan ohjelman aloittaa porilainen progressiivisen rockin legenda Elonkorjuu, jonka johtohahmona on itseoikeutetusti Jukka Syrenius. Muita tähtiä lavalla ovat Badding by Agents, Remu & Hurriganes, Vicky Rosti, Freeman ja Menneisyyden vangit sekä illan päättävä Kake Randelin.

Esiintyjien väleissä karaoketeltta tarjoilee Finnhits-karaokea Julle Kallion vetämänä. Tapahtumasta löytyy laaja kattaus erilaisia ravintolakokonaisuuksia.

Porispere-viikonloppu täynnä huippuja

Seitsemättä kertaa järjestettävä Porispere alkaa perjantaina metallin ja raskaamman rockin päivänä. Silloin kolmelle eri lavalle ilmestyvät muun muassa trash metal –suuruus Testament (USA), Thor (CAN), Kotiteollisuus, Atomirotta, porilainen Saijaa Saijaa, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus ja Apulanta.

Suomalaisen popin ja rocktähtien lauantai on ennakkolipunmyynnin perusteella festivaalin suosituin päivä ja järjestäjien mukaan päiväliput ovat myymässä loppuun. Lauantaina Porispere-esiintyjinä ovat Dingo, J. Karjalainen, Teflon Brothers ja Haloo Helsinki sekä brittiläinen legenda, "maailman nopein bändi", Napalm Death.

Sunnuntain perhepäivänä on vuorossa kotimaiset suosikkiartistit: JVG, Sanni, Paula Vesala, Kasmir ja Nikke Ankara. Perhepäivä on myynyt loppuun kahtena edellisenä vuonna, joten järjestäjät ennakoivat niin myös tapahtuvan tänä kesänä.

kuva

Yhteensä Porisperessä esiintyy tänä vuonna yli 30 kotimaista ja ulkomaista artistia. Porisperen aluetta on jälleen muokattu: suurimmat muutokset festarivieraan näkökulmasta ovat kakkoslavan eli Energia-lavan asettelu ja kolmoslavana toimiva suuri Sirkusteltta.

Kirvatsin siivoamisesta vastaavat tietenkin tapahtumajärjestäjät. Suositeltavaa olisi kuitenkin, että jokainen festivaalivieras huolehtii omat roskansa jäteastiaan, vaikka pitääkin kivaa.

Lisätiedot:

www.porispere.fi
www.kirvatsinjyta.fi


Hakusana