Etusivu > Uutiset > 2017 > 07 > Kyyti Likel -sovelluksella yli tuhat käyttäjää

Kyyti Likel -sovelluksella yli tuhat käyttäjää

(03.07.2017 13:15 Marika Virtanen / päivitetty 03.07.2017 13:15)

Porin kaupungin ja Porin Linjojen toukokuussa julkaisema Kyyti Likel -mobiilisovellus on kahdessa kuukaudessa saavuttanut tuhannen rekisteröityneen käyttäjän rajapyykin. Uusia rekisteröitymisiä tapahtuu päivittäin. Lisäksi sovelluksen linja-autoseurantaa ja aikataulutietoja hyödyntää suuri määrä Porin joukkoliikenteen asiakkaita. Uutta päivitysversiota suunniteltaessa otetaan huomioon käyttäjiltä saatua arvokasta palautetta.

– Olemme ilolla ottaneet vastaan palautteita asiakkailtamme. On ollut hienoa huomata, että tällaista palvelua on jo odotettu. Tulemme ottamaan jokaisen palautteen huomioon ja kehitämme sovellusta näiden pohjalta, kommentoi Porin kaupungilta liikenneinsinööri Sanna Välimäki.

Tällä hetkellä sovelluksessa on myynnissä ainoastaan porilaisille ja ulvilalaisille tarkoitettu kymmenen matkan sarjalippu, mutta jatkossa sovelluksen lipputarjontaa tullaan lisäämään. Sovellus tarjoaa tällä hetkellä reaaliaikaista tietoa linja-autojen liikkeistä sekä pysäkkikohtaista linjatietoa.

– Tulevaisuudessa sovelluksen halutaan toimivan vielä enemmän apuna käyttäjien reittisuunnittelussa. Näin sovellus auttaisi käyttäjiään löytämään oikeat reitit esimerkiksi Porin joukkoliikenteen alueella sijaitseviin nähtävyyksiin sekä matkailukohteisiin helposti ja vaivattomasti, toteaa Välimäki.


Hakusana