Etusivu > Uutiset > 2017 > 08 > Koko Pori tanssii lauantaina

Koko Pori tanssii lauantaina

(23.08.2017 12:45 Elli-Mari Sulonen / päivitetty 23.08.2017 12:45)

Porin kaupunki vastaa saamaansa Koko Suomi tanssii –haasteeseen lauantaina 26. elokuuta. Kaikki porilaiset kutsutaan tanssimaan yhdessä Eetunaukiolle kello 12.

– Sen sijaan, että vain Porin kaupungin henkilöstö osallistuisi haasteeseen, haluamme koko Porin mukaan, viestintäyksikön päällikkö Salla Rajala kannustaa.

Tanssin tyylilajiksi on valittu kävelykatuun sopiva street dance. Kappaleena on Elastisen ja Anna Puun Kesä 99´. Koreografian voi opetella osoitteessa www.suomitanssii.fi/tanssilaji/katutanssi/

– Mukaan saa tietenkin tulla, vaikka tanssiliikkeitä ei olisi ehtinyt harjoitella. Lavalla on esitanssija, jonka tahdissa pääsee hyvin jammailemaan. Tärkeintä on hyvä meininki yhdessä musiikin tahdissa, Rajala korostaa.

Tanssihaasteeseen voivat osallistua ihan kaikki. Seurat, yhdistykset ja yritykset on myös kutsuttu tanssimaan. He voivat laittaa päälleen omia asusteitaan ja samalla tuoda esiin Porin laajaa palveluiden ja mahdollisuuksien kirjoa. Tanssi tullaan kuvaamaan ja sitä käytetään osana kaupungin markkinointivideon tekoa.

Porin kaupungin tanssihaasteeseen osallistuminen on osa Kävelykadulla järjestettävää Syödään ja tanssitaan yhdessä –tapahtumaa. Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä.

kuva


Hakusana