Etusivu > Uutiset > 2017 > 09 > Kaupunki järjestää Porin Päivän instakuvakilpailun

Kaupunki järjestää Porin Päivän instakuvakilpailun

(18.09.2017 07:44 Marika Virtanen / päivitetty 18.09.2017 07:44)

Porin Päivää juhlitaan tällä viikolla teemalla Porin metsä. Porin kaupunki ja kansallinen kaupunkipuisto houkuttelevat lähtemään luontoon ja kuvaamaan tekemistä, harrastamista tai ajanviettoa Porin metsässä.

Jakamalla kuvia Instagramissa aihetunnisteella #porimettä2017, osallistuu viiden Pori-kassin ja viiden leffalipun arvontaan. Kilpailuaika on 18.-24. syyskuuta.

Nauti Porin metsästä, se on osa Porin kansallista kaupunkipuistoa.

kuva

-------------------------------------------------------------------

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Porin kaupunki / @porikaupunki

Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 18.9. ja päättyy 24.9. kello 23:59. Tulokset julkistetaan syyskuun viimeisellä viikolla.

Osallistuminen

PorinMettä Instakuvakisaan osallistutaan kuvaamalla tekemistä, harrastamista tai ajanviettoa Porin metsässä 18.-24.9. Kuva ladataan Instagramiin aihetunnisteella #porimettä2017. Kisaan voi osallistua useammalla ehdotuksella.

Kilpailukuvien käyttö

Porin kaupungilla ja kansallisella kaupunkipuistolla on oikeus repostata kilpailuun tulleita kuvia kilpailuun liittyvän viestinnän yhteydessä. Kuvan mahdollisesta lunastamisesta kaupungin käyttöön neuvotellaan kuvaajan kanssa erikseen.

Voittajien arvonta

Voittajat arvotaan Porin kaupungin toimesta. Otamme yhteyttä voittajaan henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajan nimen hänen halutessaan sosiaalisen median kanavassa. Jos voittajaa ei tavoiteta kuukauden kuluessa tiedoksi antamisesta, palkintoa ei toimiteta.

Palkinnot

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 5 kpl Pori-kasseja ja 5 kpl leffalippuja. Palkintoa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinnot ovat noudettavissa kaupunkisuunnittelusta (Postitalo, Valtakatu 4, 7.krs).

Kuvaajan vastuu

Kuvaajalla tulee olla julkaisemaansa kuvaan täydet käyttöoikeudet. Kuvaajan vastuulla on kysyä lupa kuvan julkaisemiseen, jos kuvassa on tunnistettavissa oleva henkilö.

Kilpailun järjestäjän vastuu

Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista)

kisaan osallistumisen yhteydessä eikä niistä johtuvista kadonneista osallistumisista. Kilpailun palkinnoista maksettavista veroista ja maksuista vastaa järjestäjä.

Muut ehdot

Järjestäjä pidättää oikeuden poistaa epäasialliset julkaisut ja kuvat. Huomioitavaa on, että kisa ei ole Facebookin, Instagramin, Twitterin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity näihin tai vastaavaan mediaan.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.

Porin kaupunki ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.


Hakusana