Etusivu > Uutiset > 2017 > 09 > Kohtaamispaikka POSITIIMI avasi ovensa Liisankadulle

Kohtaamispaikka POSITIIMI avasi ovensa Liisankadulle

(21.09.2017 14:04 Mira Metsälä / päivitetty 22.09.2017 12:39 Elli-Mari Sulonen)

Kohtaamispaikka muutti kesän aikana uusiin tiloihin osoitteeseen Liisankatu 11. Kohtaamispaikan avajaisia juhlittiin torstaina 21.9., jolloin julkaistiin myös uusi nimi. Kaikki saivat ehdottaa paikalle nimeä ja hyviä ehdotuksia tuli paljon.

– Halusimme nimen, mikä herättää positiivisuutta, kertoo vastaaja ohjaaja Jaana Salonoja.

Kohtaamispaikan nimi lähtikin liikkeelle sanasta positiivi, mutta koska yhdessä he ovat positiivinen tiimi, muokkaantui se sanaksi POSITIIMI.

Kohtaamispaikan uudet tilat ovat olleet käytössä kesän alusta lähtien ja ne on löydetty hyvin ja paikalle on ollut helppo tulla. Lähihoitaja Mika Lundgren arvioikin kävijämäärän nousseen noin kolmanneksella viimeisen kolmen kuukauden aikana.

Kohtaamispaikka on tarkoitettu kaikille aikuisille, jotka haluavat saada arkeensa turvallisen paikan tavata ihmisiä, saada palveluohjausta, tulla kohdatuksi yksilönä ja jakaa elämäänsä muiden kanssa vain sen verran kuin itse haluaa. Toiminnalla tavoitellaan yksinäisyyden ehkäisyä, tunnetta kuulua joukkoon, saada keskusteluapua sekä vertaistukea. Kohtaamispaikkaan tullaan ylittämällä matala kynnys, eli tarvitaan vaan rohkeutta astua sisälle.

Kohtaamispaikka POSITIIMI
Liisankatu 11, Pori
ma-to 8.30-15.45
pe 8.30-14.30

kuva Kuvassa vasemmalta: sosiaaliohjaaja Marika Sironen, lähihoitaja Mika Lundgren ja vastaava ohjaaja Jaana Salonoja

Hakusana