Etusivu > Uutiset > 2017 > 09 > Maantiekadun sairaalan pääovet takaisin käyttöön – toinen vaihe remontista alkaa

Maantiekadun sairaalan pääovet takaisin käyttöön – toinen vaihe remontista alkaa

(28.09.2017 11:14 Marika Virtanen / päivitetty 28.09.2017 11:14)

Maantiekadun sairaalan remontin ensimmäinen vaihe saadaan valmiiksi 2. lokakuuta mennessä. Pääsisäänkäynti on tämän jälkeen asiakkaiden käytössä, vaikka julkisivuremontti jatkuu sisäänkäynnin vieressä.

Remontin toinen vaihe alkaa heti ensimmäisen vaiheen perään ja kestää noin kolme viikkoa. Toisessa vaiheessa kohteena ovat Länsi-Porin terveysasemalle, apuväline- ja hoitotarvikejakeluun, kuvantamiseen ja potilasasiamiehelle johtava käytävä. Remontti aiheuttaa muutoksia kulkemiseen kyseisellä käytävällä ja kulkureitit merkitään erillisillä opasteilla.

kuva Länsi-Porin neuvolaan, kuvantamiseen ja potilasasiamiehen tiloihin tapahtuu kuvantamisen päädyn sisäänkäynnin F kautta.

Pääsisäänkäynnin kautta pääsee kulkemaan osastoille T2-T7 sekä Länsi-Porin terveysasemalle lääkärien ja hoitajien vastaanotolle sekä T1 polikliinisen osaamiskeskuksen kuntoutus- ja terapiapalveluihin, geriatrian poliklinikalle ja kotisairaalaan. Kulku Länsi-Porin terveysaseman neuvolan, kuvantamisen ja potilasasiamiehen tiloihin tapahtuu kuvantamisen päädyssä olevan sisäänkäynnin F kautta, missä on esteetön kulku tiloihin.

– Asiakkaiden tulee huomioida muuttuneet kulkujärjestelyt erityisesti influenssarokotuksen ensimmäisellä viikolla 26. lokakuuta, jolloin kulku rokotettavaksi tapahtuu kuvantamisen päädyssä olevan oven kautta, sanoo perusturvan kiinteistöpäällikkö Miia Hietapakka.

SataDiagin laboratoriopalveluihin ja poliklinikalle kuljetaan jatkossa normaalisti laboratorion päädystä tai pääsisäänkäynnin ovesta.

Remontti toteutetaan kokonaisuudessaan kolmessa vaiheessa, jotta asiakkaiden kulkeminen sairaalan eri osiin voidaan taata parhaalla mahdollisella tavalla. Kokonaisuudessaan remontti on valmis joulukuun 2017 loppuun mennessä.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa.


Hakusana