Etusivu > Uutiset > 2017 > 09 > Me-talon toiminta käynnistyy Porissa – osallistu ideakilpailuun

Me-talon toiminta käynnistyy Porissa – osallistu ideakilpailuun

(14.09.2017 14:24 Elli-Mari Sulonen / päivitetty 14.09.2017 15:39)

Satakunnan yhteisökeskuksen koordinoima Me-talon toiminta on alkanut Porissa. Kyseessä on toimintamalli, jossa kootaan tietoa porilaisten nuorten elämästä, tarpeista ja haaveista. Nuorten kokemusten ja tilastoitujen tietojen perusteella suunnitellaan palvelukokeiluita ja toteutetaan minipilotteja.

– Me-talon toiminta-ajatus sopii Porin kaupungin toimintaa ohjaavaan strategiaan enemmän kuin hyvin. Porin yksi neljästä strategisesta painopisteestä liittyy toimimiseen "Lasten ja nuorten kaupunkina". Me-talon toiminta liittyy myös täydellisesti siihen tavoitteeseen, en sano porilaisena unelmaan, että Porissa aloittaa vuonna 2020 uusi nuorten talo, johon keskitämme kaikki mahdolliset nuorten palvelut, sanoo kehittämispäällikkö Timo Aro Porin kaupungilta.

Me-talossa nostetaan nuoret keskiöön kertomaan, suunnittelemaan, ideoimaan, toteuttamaan ja arvioimaan. Me-säätiö tukee toimintaa. Säätiön tavoitteena on, että Suomessa ei olisi yhtään syrjäytynyttä vuoteen 2050 mennessä.

Lisätietoja Satakunnan yhteisökeskuksen sivuilta.

Me-talo Pori järjestää ideakilpailun porilaisille nuorille

Me-talo järjestää ideakilpailun nuorille. Ehdota joku hauska tekeminen, tapahtuma tai parannus sinun arkeesi. Pääpalkintona Me-talo palkkaa idean keksimän nuoren tai porukan toteuttamaan ideansa ja järjestää sen vaatiman rahoituksen.

Jaa ideasi videona, tekstinä, piirustuksena tai haluamallasi tavalla 15.10.2017 mennessä Instagramissa, Twitterissä tai Facebookissa. Tägää @metalopori ja käytä hashtagia #metalopori.

Voittajalle töitä ja glooriaa, myös muita yllätyspalkintoja luvassa. Lue lisää kilpailun säännöistä.

kuva Kuva: ME-talo


Hakusana