Etusivu > Uutiset > 2017 > 09 > Porin kaupunki kutsuu asukkaat keskustelemaan Ahlaisten Lammin tuulivoimapuistosta

Porin kaupunki kutsuu asukkaat keskustelemaan Ahlaisten Lammin tuulivoimapuistosta

(28.09.2017 13:44 Elli-Mari Sulonen / päivitetty 28.09.2017 13:44)

Ahlaisten Lammiin, Pohjanjoen ja Uksjärven väliselle alueelle laadittu osayleiskaavaehdotus on asetettu muutettuna uudelleen nähtäväksi. Muutetussa ehdotuksessa osoitetaan enintään neljäntoista tuulivoimalan rakentamista edellisen ehdotuksen kahdeksantoista sijasta.

Porin kaupunki järjestää yleisötilaisuuden tuulivoimapuiston osayleiskaavaehdotuksesta Ahlaisten koululla (Ahlaistentie 732) maanantaina 9. lokakuuta kello 18.30. Kahvitarjoilu alkaa kello 18. Tilaisuudessa esitellään muutettu osayleiskaavaehdotus, kuullaan alan asiantuntijoita ja keskustellaan asukkaiden kanssa tuulivoimapuistosta.

Tilaisuuteen osallistuu edustajia Porin luottamushenkilö- ja virkamiesjohdosta sekä kaupunkisuunnittelusta. Paikalla on myös hankkeesta vastaavien edustajia, osayleiskaavan laatija ja meluasiantuntija Ramboll Finland Oy:stä sekä mahdollisesti alan yrityselämän edustajia.

Tuulivoimapuiston osayleiskaavaehdotus ja tarkistettu osallistumis- ja arviointisuunnitelma kaikkine oheismateriaaleineen pidetään nähtävänä 28.9.-27.10.2017 välisen ajan Porin kaupunkisuunnittelussa (Valtakatu 4, 7. krs.) ja kaupunkisuunnittelun verkkosivuilla. Osayleiskaavakartta ja -selostus sekä tarkistettu osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat nähtävänä myös Porin pääkirjastossa (Gallen-Kallelankatu 12) ja Ahlaisten kirjastossa (Nahkurinkuja 2).

Mahdolliset muistutukset on tehtävä nähtävänäoloaikana. Ne osoitetaan Porin kaupunginhallitukselle ja toimitetaan Porin kaupunkisuunnitteluun, käyntiosoite Valtakatu 4 (7. krs.), postiosoite PL 95, 28101 Pori tai sähköpostilla kaupunkisuunnittelu@pori.fi.

Hankkeesta vastaavina ovat Satawind Oy ja A. Ahlström Kiinteistöt Oy. Osayleiskaavaehdotuksen on laatinut Ramboll Finland Oy.
Hakusana