Etusivu > Uutiset > 2017 > 10 > Ahlaisten tuulivoimapuiston yleisötilaisuus kerää asukkaat ja asiantuntijat yhteen

Ahlaisten tuulivoimapuiston yleisötilaisuus kerää asukkaat ja asiantuntijat yhteen

(05.10.2017 13:20 Elli-Mari Sulonen / päivitetty 06.10.2017 09:04)

Porin kaupunki järjestää yleisötilaisuuden Ahlaisten Lammin tuulivoimapuiston osayleiskaavaehdotuksesta Ahlaisten koululla maanantaina 9. lokakuuta kello 18.30. Tilaisuus kokoaa yhteen asukkaat, päättäjät ja alan asiantuntijat.

– Kaupunki haluaa aktivoida asukkaitaan vuorovaikutukseen osana kaupungin kehittämistä ja toimintaa. Yhteinen keskustelu asiaan liittyvistä ja tässä tapauksessa hyvinkin erilaisista näkökulmista on myös tärkeä osa päätöksentekoa. Nyt on oikea hetki keskusteluun, koska kaupunginhallituksen päätöksellä Ahlaisten Lammin osayleiskaava on nähtävillä, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Diana Bergroth-Lampinen sanoo.

Tilaisuuden avaa Porin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Krista Kiuru, joka toimii myös tilaisuuden puheenjohtajana. Aluksi kuullaan Varsinais-Suomen ELY-keskuksen valtakunnallisen tuulivoimaneuvojan John Östin puheenvuoro sekä Porin kaupungin yleiskaava-arkkitehti Heimo Salmisen esittely muutetusta osayleiskaavaehdotuksesta. Puheenvuorojen jälkeen asiantuntijat vastaavat yleisön kysymyksiin.

Lisätietoja osayleiskaavaehdotuksesta löytyy Porin kaupungin verkkosivuilta.

kuva
Hakusana