Etusivu > Uutiset > 2017 > 10 > Porin Pelipäivä täyttää nuorisotalon peleillä

Porin Pelipäivä täyttää nuorisotalon peleillä

(31.10.2017 13:29 Marika Virtanen / päivitetty 31.10.2017 13:30)

Digitaalisia ja pöytäpelejä pelataan lauantaina 4. marraskuuta kello 14-18 Porin keskustan nuorisotalolla. Lisäksi pääsee tutustumaan satakuntalaisten toimijoiden pelitoimintaan ja –projekteihin.

Tapahtuma kokoaa laajan kirjon erilaisia pelejä, kuten digitaalisia pelejä sekä lauta-, kortti-, miniatyyri- ja roolipelejä. Esillä on esimerkiksi suosittu Overwatch-peli sekä Dale of Merchants ja Dawn of Peacemakers

-pelit. Pelistudiolla voi seurata livenä pelien kehittämistä ja opiskelijat tuovat tapahtumaan tekemiään pelejä. Porin kaupunginkirjaston Pop-up-kirjastosta voi lainata pelejä ja peliaiheisia kirjoja. Satakunnan ammattikorkeakoulu tuo Pelipäivään VR-laseja ja Pepper-robotin.

Porin Pelipäivän järjestää Porin kaupunki yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Katso koko ohjelma tapahtuman Facebook-sivuilta: Porin Pelipäivä.

Porin Pelipäivä on osa kansainvälistä ja pohjoismaista peliviikkoa, jota vietetään 30.10.–5.11.2017. Peliviikko on pelikasvatuksen teemaviikko, jonka tavoitteena on rakentaa positiivista pelikulttuuria ja vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Viikkoa koordinoi Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.


Hakusana