Etusivu > Uutiset > 2017 > 10 > Prisma Mikkolan hyväntekeväisyys- match shown tuotto Porin kaupungin vammaispalveluille

Prisma Mikkolan hyväntekeväisyys- match shown tuotto Porin kaupungin vammaispalveluille

(02.10.2017 10:01 Milla Palkimo / päivitetty 02.10.2017 12:08 Elli-Mari Sulonen)

Prisma Mikkola on valinnut hyväntekeväisyys- match shown tuoton lahjoituskohteeksi Porin kaupungin vammaispalvelut ja erityisesti kehitysvammaiset lapset ja nuoret. Prisma Mikkolan edustajat myyntipäällikkö Risto Valkonen sekä Maria Nurmi kävivät perjantaina 29.9.2017 luovuttamassa lahjoituksen ja samalla tutustumassa Päivätoimintayksikkö Mistelin toimintaan. Lahjoituksen vastaanottivat vammaispalveluiden päällikkö Sari Merimaa sekä ohjaaja Katja Kalliomäki.

Jotta lahjoituksesta olisi iloa mahdollisimman monelle, suurin osa summasta on päätetty käyttää Misteliin ja Ulvilassa toimivaan 10+ -kerhoon hankittaviin säkkituoleihin. Niitä on kaivattu lisää vanhojen ollessa asiakkaiden kovassa käytössä. Jäljelle jäävä summa sijoitetaan aikakäsitteen ja tehokkaan ajankäytön opettelussa apuna käytettävään Time Timeriin, jota lainataan jatkossa perheiden käyttöön vammaispalvelutoimistosta.

Lahjoituksen saajat olivat otettuja kunniasta ja antajat tyytyväisiä päästessään näkemään mihin lahjoitussumma käytetään. Tämän kertaisen tapaamisen toivotaan poikivan jatkossa mahdollisesti myös lisää yhteistyötä.

kuva


Hakusana