Etusivu > Uutiset > 2017 > 10 > Uudenkaupungin työmatkaliikenteessä käyttöön elektroninen matkakortti

Uudenkaupungin työmatkaliikenteessä käyttöön elektroninen matkakortti

(12.10.2017 13:20 Marika Virtanen / päivitetty 12.10.2017 13:20)

Työmatkaliikenteeseen Porin ja Uudenkaupungin Valmet Automotiven autotehtaan välille tuodaan matkustamista helpottamaan sekä 10 matkan sarjakortti että 30 päivän kausikortti. Korttien myynti alkaa 16. lokakuuta ja ne toimivat välittömästi. Kortit pitää hankkia lokakuun loppuun mennessä, jotta työmatkaliikennettä voi käyttää.

– Autoissa olevat nimilistat poistuvat käytöstä uusien matkakorttien myötä marraskuun alkuun mennessä. Tämän jälkeen autoon nousu tapahtuu jatkossa vain korttituotteita leimaamalla mennen tullen, kertoo liikennepäällikkö Jarno Valtanen Porin Linjoilta.

Kortti pitää käydä hankkimassa ja lataamassa ensimmäisen kerran Porin Linjojen lipunmyyntipisteessä Porinassa (Yrjönkatu 6 b), jolloin peritään myös seitsemän euron korttimaksu. Tämän jälkeen korttia voi ladata Porinan lisäksi verkossa tai kuljettajalta linja-autossa. Lataus kuljettajalta tapahtuu käteisellä.

Liput ovat käytössä vain kyseisessä työmatkakuljetuksessa, eivätkä ne kelpaa muussa avoimessa joukkoliikenteessä. Porista kulkeville kymppikortin hinta on 52 euroa ja kausikortin 170 euroa.

Muualla kuin Porissa asuville työmatkaliikennettä käyttäville voidaan toimittaa kortti kotiin postitse. Tilaukset tehdään sähköpostitse osoitteeseen lipputoimisto@porinlinjat.pori.fi. Tilauksen yhteydessä on mainittava minkä tuotteen tilaa, mistä matkustaa ja mihin osoitteeseen kortti sekä lasku toimitetaan. Luvialta, Eurajoelta ja Raumalta kulkevien lipputuotteiden hinnat löytyvät Porin Linjojen verkkosivuilta.


Hakusana