Etusivu > Uutiset > 2017 > 11 > Porin kaupungille huomionosoitus Kunteko 2020 –gaalassa

Porin kaupungille huomionosoitus Kunteko 2020 –gaalassa

(17.11.2017 14:31 Elli-Mari Sulonen / päivitetty 17.11.2017 14:38)

Kunteko 2020 –kunta-alan työelämän kehittämisohjelma palkitsi kymmeniä kuntaorganisaatioita ja työntekijöitä työelämän kehittämisen eteen tehdystä työstä kunta-alalla. Tekojen torille saapui kaiken kaikkiaan 232 erilaista innovatiivista tekoa. Näistä kahdeksan Pori mukaan lukien sai tunnustuksen Kunteko-gaalassa Helsingissä 16.11.2017.

Porin kaupunki palkittiin sarjassa Muut toimialat/Innostavat teot – Katu- ja viheralueiden kovien pintamateriaalien valinnat ja merkitys. Palkinnon vastaanotti Porin kaupungilta piiripuutarhuri Esa Rouvali ja suunnitteluhortonomi Katja Pesonen.

- Tämä on hieno esimerkki ja huomionosoitus siitä, miten hyvällä yhteistyöllä aina suunnittelusta rakentamiseen pystytään kokonaistaloudellisesti hyvään ratkaisuun katu- ja viheralueiden kunnossapidossa, summaa Rouvali.

-Toivon, että hyödynnämme samanlaista eri toimialojen välistä yhteistyötä muissakin kaupunkiympäristöä kehittävissä työtehtävissä ja projekteissa. Yhteistyön tiivistäminen vaikuttaa töiden organisointiin ja varsinkin ratkaisuista aiheutuviin kustannuksiin, lisää Pesonen.

kuva Esa Rouvali ja Katja Pesonen vastaanottivat huomionosoituksen.


Hakusana