Etusivu > Uutiset > 2017 > 11 > Vähävaraisten lapsiperheiden joulutoiveita toteen

Vähävaraisten lapsiperheiden joulutoiveita toteen

(29.11.2017 08:27 Marika Virtanen / päivitetty 29.11.2017 08:27)

Pori Energia antaa vuotuisen 5000 euron vuosilahjoituksensa tänä vuonna Porin Hope ry:lle. Porin Hope avustaa Porin ja Satakunnan alueen vähävaraisia perheitä muun muassa vaate- ja kenkälahjoituksin sekä jakamalla varoja harrastustoimintaan sekä pieniin vapaa-ajan elämyksiin.

Tällä lahjoituksella on iso merkitys Satakuntalaisten vähävaraisten lapsiperheiden jouluun. Voimme jakaa perheille ruokalahjakortteja ja lapsille lahjoja. Lahjoituksen avulla voimme joulun jälkeisenä aikana myös tukea perheitä, joilla on vaikeuksia jatkorahoittaa lastensa harrastuksia. Voimme myös tarjota tukea pieniin vapaa-ajan elämyksiin eli esimerkiksi perheen uimahalli-, elokuvateatteri- tai keilausretkeen, kertoo Porin Hope ry:n tiiminvetäjä Susanna Suominen.

Porin Hopen asiakasmäärät ovat tuplaantuneet vuonna 2017.

Tämä on kolmas toimintavuotemme ja asiakasmäärämme ovat tuplaantuneet tänä vuonna. Vuonna 2016 avustimme yhteensä 105 lasta Satakunnassa. Meiltä voi hakea tällä hetkellä tukea neljä kertaa vuodessa eli kerran vuosineljänneksessä. Olemme tukeneet porilaisten perheiden lisäksi myös raumalaisia ja harjavaltalaisia perheitä, kertoo Suominen.

Pori Energia tukee Satakuntalaisia nuoria vuodesta toiseen.

Pori Energia on vuodesta 2008 asti tukenut satakuntalaisten hyvinvointia lahjoittaen joulutervehdyksiin varatut rahat vuosittain vaihtuvaan avustuskohteeseen. Tämä loppuvuonna tekemämme lahjoitus on useimmiten liittynyt lapsiin ja nuoriin. Lisäksi tuemme muulla sponsorointituella mm. alueen useita urheiluseuroja ja tapahtumia läpi vuoden. Haluamme kantaa yhteisvastuuta ympäröivästä yhteiskunnasta, kertoo Pori Energian toimitusjohtaja Matti Rintanen.

Mikäli haluat tukea Hopen toimintaa voit antaa aikaasi, tai tehdä tavara- tai rahalahjoituksen. Ohjeet löydät yhdistyksen Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry Pori -Facebook-sivuilta.

kuva Kuva: Pori Energia


Hakusana