Etusivu > Liikunta ja vapaa-aika > Ajankohtaista > 2017 > 11 > Sivistystoimialan liikuntapalvelut mukaan Sportywe -liikuntapaikkasovellukseen

Sivistystoimialan liikuntapalvelut mukaan Sportywe -liikuntapaikkasovellukseen

(29.11.2017 16:07 Pia Blom / päivitetty 29.11.2017 16:07)

Sportywe -sovelluksen avulla voi etsiä paikallisia liikuntapaikkoja ja oman tasoisia liikuntakavereita. Lisäksi sovellus on apuväline liikuntatapahtumien (+ muiden tapahtumien) järjestämisessä.

Porin kaupunki on tehnyt sopimuksen yhteistyöstä Sportywen kanssa. Palvelusta löytyy "jokaiselle jotain" -periaatteella kaiken tasoisia liikuntapaikkoja omasta asuinkaupungista ja lajien kirjo on laaja. Sovellus lisää sosiaalisuutta, yhdistää liikkuvia ihmisiä ja ennen kaikkea aktivoi liikkumattomia lähtemään lähialueille liikkumaan. Sovellus käytännössä yhdistää ihmiset ja liikuntapaikat. Sovellus on myös oiva työkalu seuroille, yhdistyksille ja esim. koulujen liikunnanopettajille.

Sovellukseen ladattaviin liikuntapaikkoihin lisätään kyseisestä paikasta houkutteleva kuva ja tarkoituksena on liittää palveluun koulujen kentistä "höntsä"-liikuntapaikkoihin kaikki mahdolliset liikuntapaikat tässä kaupungissa.

Sportywe on uusi yhteisöllinen urheilusovellus, joka toimii urheilutarpeiden, liikuntatapahtumien, sekä seurojen tarjonnan markkinapaikkana. Sportywesta käyttäjät löytävät urheilukaverit, liikuntatapahtumat, sekä urheiluseurat ja -toimijat.
Maksuttoman mobiilisovelluksen saa ladattua App Storesta, Google Play -kaupasta tai nettisivuilta: sportywe.com


Hakusana