Etusivu > Liikunta ja vapaa-aika > Ohjattu liikunta > Ilmoittautuminen > Ilmoittautumis- ja peruutusohjeet

Ilmoittautumis- ja peruutusohjeet

Ohjattuun ryhmään (uimakoulu, kurssi, tapahtuma) ilmoittaudutaan Porin kaupungin nettisivujen kautta täyttämällä Lyyti-palvelujen ilmoittautumislomake. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään osallistujan yhteystiedot, alaikäiseltä myös huoltajan yhteystiedot.

Osallistumismaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettu kun maksu on suoritettu, jonka jälkeen osallistujalle tulee vahvistus sähköpostiin.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Osallistumisen peruutus on tehtävä viimeistään 5 arkipäivää ennen ohjatun ryhmän alkamista. Myöhemmin tehty peruutus tai osanottomaksun palauttaminen ryhmän keskeyttämistilanteessa voidaan hyväksyä ainoastaan erityisen perustellusta syystä. Kaikista palautettavista osallistumismaksuista peritään 5 euron käsittelymaksu. Yksittäisiä poissaoloja ei hyvitetä. Maksun palautus keskeyttää ryhmään osallistumisen.

Kaikki peruutukset sähköpostilla osoitteeseen uimakoulut@pori.fi

Porin kaupungin sivistystoimialalla on oikeus peruuttaa osallistuminen ohjattuun ryhmään, jos ryhmä joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin osallistujalle palautetaan osallistumismaksu kokonaan tai vaihdetaan toiseen samanarvoiseen ryhmään.