Etusivu > Ympäristö > Jäteneuvonta

Jäteneuvonta palvelee Eurajoen, Harjavallan, Kokemäen, Luvian, Merikarvian, Nakkilan, Pomarkun, Porin, Siikaisten ja Ulvilan asukkaita jätteiden lajitteluun, kierrätykseen ja jätehuoltoon liittyvissä kysymyksissä. Näiltä sivuilta löydät paljon tietoa alueen jätehuollosta. Jos et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä jäteneuvojiin!

JäteVaakku 2016 -tiedotuslehti on jaettu koteihin Postin mukana tiistaina 5.4.2016. Jakoalueen ulkopuolella asuville vapaa-ajan asukkaille lehti on postitettu vakituiseen osoitteeseen. Voit myös lukea JäteVaakkua verkossa.

JäteVaakun keskiaukeaman jätetaulukossa on virhe Porin kohdalla. Aittaluodon lajitteluasemalla otetaan maksutta vastaan metalliromua, paperia, kartonkia ja pahvia. Lisäksi Tiilimäen Romuliike Oy ottaa vastaan maksutta sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja metalliromua Luotsinmäellä osoitteessa Jokisatamantie 7, avoinna ma-pe 7-16:30.

Jäteneuvonta on julkaissut uuden jätteiden lajitteluoppaan asukkaille. Opasta voi selailla verkossa yllä olevaa kuvaa klikkaamalla tai avata tästä linkistä (pdf, 1.5 Mt) tiedoston, jonka voi myös tulostaa kotona. Opasta saa hakea Ympäristövirastosta Valtakatu 11 Pori tai pyytää postittamaan kotiin. Opasta saa hakea jaettavaksi taloyhtiön asukkaille, ilmoita tarvittava kappalemäärä etukäteen jäteneuvojalle.

JäteVaakun lajitteluavusta löydät lajitteluohjeita erilaisille jätteille hakusanojen avulla. Voit syöttää hakuun esimerkiksi "dia" ja löydät vastauksen.