Asuminen ja ympäristö

Kesäinen kauppatori
Torikauppiaiden kanssa järjestetään tulevana kesänä iltatorit torstaisin 5.7., 12.7., 26.7. ja 2.8. kello 15-18. Myös muina iltoina torikauppiaat voivat pidentää myyntiaikaa.
Valvontakierros
Rakennetun ympäristön valvontakierros Vähärauman ja Musan alueella heti pääsiäisen jälkeen 3.-6.4.
Vesihana
19.3. sattunut, Kaanaan vesitornin tyhjenemisen aiheuttanut, vesijohtovuoto on saatu korjattua ja torni yön aikana täytettyä siten, että 20.3. aamulla vedenjakelun tilanne on normaali.
Hiihtäminen
Kirjurinluodossa päästään vielä tulevana viikonloppuna nauttimaan talvisista keleistä ja pakkassäästä. Luistelualueet ja osa hiihtoreiteistä ovat edelleen käyttökunnossa.
Essi Ruuskasen luonnos
Taidetoimikunta esittää kaupunginhallitukselle Karjarannan teollisuushallin päätyyn toteutettavaksi muraaliksi Essi Ruuskasen teosta Lauantai-ilta.
Hirsirunko_2018_Marjo Kekki
Kierrätyksen teemapäivänä porilaisia muistutetaan rakentamisen kiertotaloudesta ja Varaosapankin rakennusosatarjonnasta.
Peltomaisema
Porin kaupunki pyytää vuokratarjouksia vapaina olevista peltopalstoista yhteensä noin 60 hehtaarin alalta. Vuokrattavaksi tulleista pelloista voi jättää tarjouksia 23. maaliskuuta asti, kertoo maaseutuasiamies Maria Huhtamäki.
Linja-auton matkustaja
Porin Linjojen uusi matkakorttien latauspiste on aloittanut Puuvillan Kauppakeskuksen infolassa 8. maalikuuta.
Kansallinen_kaupunkipuisto_talvella
Tule liikkumaan, virkistäytymään, nauttimaan maisemista ja iloisesta seurasta torstaina 8. maaliskuuta kello 14-15.
Satakunnan museo
Kokemäenjoen rannassa sijaitsevan Satakunnan museon laajentamisesta järjestetään yleinen arkkitehtuurikilpailu. Asiasta päätti Porin kaupunginhallitus kokouksessaan 5. maaliskuuta.
Ränsistynyt aita
Vuosittain keväällä tarkastellaan tietyn asuinalueen pihojen siisteyttä ja luvatonta rakentamista. Tänä vuonna kevätkierros suuntautuu Vähäraumalle ja Musaan 3.–6.4. Tarkoituksena ei ole kytätä ihmisiä, vaan edistää hyvää ympäristöä, joka on viihtyisä, terveellinen ja turvallinen.
Yyterin salaisuudet juliste
Jaa muistosi kanssamme! Kertomalla vinkkisi tai tarinasi olet mukana kehittämässä Yyterin aluetta.
Subscribe to feed