Ajankohtaiset/Tapahtumakalenteri

Porin vuoden 2019 ekomaksujen laskutus on viivästynyt

Porin ekomaksulaskut vuodesta 2019 lähtevät asiakkaille poikkeuksellisesti vuoden lopulla ja ovat asiakkailla pääsääntöisesti viikoilla 2 ja 3 /2020.

Jos laskussa on virhe (omistaja vaihtunut ennen 1.4.2019, laskutusosoite muuttunut tai laskun summa on virheellinen), pyydämme ilmoittamaan: porinjatehuolto@pori.fi   tai p. 044 701 2535, ma-pe klo 9 - 15.

Jätehuollon toimistoväki lomailee jouluviikon 52. Tuona aikana yhteydenotot sähköpostiin porinjatehuolto@pori.fi
Ekomaksuja koskeviin puheluihin vastataan vielä perjantaina 20.12. ja seuraavan kerran 30.12.

Joulunajan aukioloajat Hangassuon jätekeskuksessa ja Porin kierrätyskeskuksessa

Hangassuon jätekeskuksen poikkeukselliset aukioloajat:

lauantai 21.12. kello 10-14
maanantai 23.12. kello 7-18
perjantai 27.12. kello 7-18
lauantai 28.12. kello 10-14

Kierrätyskeskuksen poikkeukselliset aukioloajat:

maanantai 23.12. klo 9-16.

Joulun juhlapäivinä 24.-26.12. sekä uudenvuodenpäivänä 1.1. ja loppiaisena 6.1.  jätekeskus ja kierrätyskeskus ovat suljettuina.

Eko-Aku lukijan hyödyksi ja huviksi

Viikolla 47 Aku-Ankan liitteenä ilmestyvä Eko-Aku on tuhti, 16-sivuinen tietopaketti jätteiden materiaali- ja energiahyötykäytöstä sekä resurssitehokkuudesta. Eko-Aku ei saarnaa lajittelusta, hiilijalanjäljistä ja ilmaston lämpenemisestä sormi pystyssä, vaan tarjoaa Ankkalinnan esimerkein viihteellisempää lähestymistapaa.

Eko-Aku-lehden kansi
Eko-Aku-lehden kansi, by KIVO

Eko-Akua voi lukea verkossa osoitteessa www.akuankka.fi. Lukeminen ei vaadi tunnuksia, mutta ei toimi kaikilla verkkoselaimilla.

Eko-Aku lukemalla on mahdollisuus menestyä Aku-Ankan ympäristövisassa. Eko-Akun digitestillä selviääkin omien lajittelu- ja kiertotaloustietojesi aukkopaikat. Testi paljastaa oletko sudenpentutason ekohenkilö, Törky-Tulppu vai ihan keskiverto ympäristön ystävä.

Tapahtumakalenteri 2019

Joulukuu

ti 24.12.  Hyvää Joulua! Muista tallettaa joululahjakassit ja hienot paperit uudelleen käytettäväksi ensi vuonna.