Kaupunkipyörät

Porissa on heinäkuun 2019 ajan 20 Easybike-mobiilisovelluksella vuokrattavaa kaupunkipyörää. Pyörien varikot ja lainauspisteet löytyvät Matkakeskukselta, Keskusaukiolta, Eetunaukiolta, Pohjoisrannasta ja Kirjurinluodosta. Mobiilisovelluksella vuokrattavan pyörän voi vuokrata minimissään puoleksi tunniksi tai jos on tarvetta pidemmälle vuokraukselle, saa kausilipulla 30 minuutin matkoja ajaa pyörällä useampiakin. Pyörä lainataan joltain pyöräpysäkiltä ja palautetaan ihan mihin tahansa viidestä pysäkistä. Lue lisää kaupunkipyöristä täältä.

Lisäksi vihreitä Jopo-kaupunkipyöriä voi lainata palvelupiste Porinasta. Pyöriä on lainattavissa yhteensä seitsemän. Pyörän saa lainaksi käteisellä maksettavaa panttimaksua vastaan.

  • Pyörän panttimaksu on 20 euroa/ päivä tai 50 euroa/ viikko. Pyöräilykypärän ja valaisimen saa lainaan pyydettäessä (sis. panttimaksuun).
  • Pyörää lainattaessa on esitettävä henkilöllisyystodistus, täytettävä lainauslomake ja hyväksyttävä lainausehdot.
  • Pyörän lainaajan on oltava 15 vuotta täyttänyt. Alle 15-vuotiaalle pyörän voi lainata hänen seurassaan oleva aikuinen, jolloin vastuu pyörästä on aikuisella. Pyörää ei saa luovuttaa toiselle henkilölle, vaan lainaaja on vastuussa pyörästä palautukseen asti.
  • Pyörän voi lainata maksimissaan viikoksi kerrallaan. Mikäli pyöriä on vapaana, voi pyörän lainata uudelleen toiseksi päiväksi/viikoksi.
  • Panttimaksu palautetaan, kun pyörän kunto on tarkistettu ja muut lainassa olleet tavarat on palautettu.
  • Pyöriä ei voi varata etukäteen.

Jopo-kaupunkipyörien vuokraus

Palvelupiste Porina
Yrjönkatu 6 B, 28100 Pori

02 623 4100
porina@pori.fi

ma 9-16.30
ti-pe 8-16.30

Huom!
Pyöriä ei voi lainata tai palauttaa viikonloppuisin tai juhlapyhinä.