Kaupunkipyörät

Vihreitä Jopo-kaupunkipyöriä voi lainata palvelupiste Porinasta. Pyöriä on lainattavissa yhteensä seitsemän. Pyörän saa lainaksi käteisellä maksettavaa panttimaksua vastaan.

  • Pyörän panttimaksu on 20 euroa/ päivä tai 50 euroa/ viikko. Pyöräilykypärän ja valaisimen saa lainaan pyydettäessä (sis. panttimaksuun).
  • Pyörää lainattaessa on esitettävä henkilöllisyystodistus, täytettävä lainauslomake ja hyväksyttävä lainausehdot.
  • Pyörän lainaajan on oltava 15 vuotta täyttänyt. Alle 15-vuotiaalle pyörän voi lainata hänen seurassaan oleva aikuinen, jolloin vastuu pyörästä on aikuisella. Pyörää ei saa luovuttaa toiselle henkilölle, vaan lainaaja on vastuussa pyörästä palautukseen asti.
  • Pyörän voi lainata maksimissaan viikoksi kerrallaan. Mikäli pyöriä on vapaana, voi pyörän lainata uudelleen toiseksi päiväksi/viikoksi.
  • Panttimaksu palautetaan, kun pyörän kunto on tarkistettu ja muut lainassa olleet tavarat on palautettu.
  • Pyöriä ei voi varata etukäteen.

Jopo-kaupunkipyörien vuokraus

Palvelupiste Porina
Yrjönkatu 6 B, 28100 Pori

02 623 4100
porina@pori.fi

ma 9-16.30
ti-pe 8-16.30

Huom!
Pyöriä ei voi lainata tai palauttaa viikonloppuisin tai juhlapyhinä.

Easybike-kaupunkipyörät

Vuokrattavissa on lisäksi Easybike-kaupunkipyöriä aikavälillä 1. heinäkuuta – 31.elokuuta 2019. Mobiilisovellukella vuokrattavia pyöriä on viidellä eri lainauspisteellä yhteensä 20. Varikot löytyvät Matkakeskukselta, Pohjoisrannasta, Keskusaukiolta, Kirjurinluodosta ja Eetunaukiolta.

Pyörän voi vuokrata 30 minuutiksi kerrallaan euron hinnalla. Ladattavissa on myös kausilippuja, joilla voi polkea puolen tunnin matkoja rajattomasti. Opiskelijoille Easybike-pyörien vuokraaminen on edullisempaa.

Pyörien pysäkit löytyvät pyöräasemien kartoilta, EASYBIKE-sovelluksesta tai verkkosivuilta www.easybike.fi. Sovelluksesta ja verkkosivuilta löytyy myös ohjeita ja tarjouksia pyörien käytöstä.

Porin kaupunkisuunnittelu on mukana Attractive Nordic Towns –hankkeessa, jossa on syksyllä 2018 otettu käyttöön kaupunkipyöräjärjestelmä osaksi viisaan arkiliikkumisen ohjelmaa.