Kausiliput

Kausilippujen hinnat

Porin, Kokemäen, Harjavallan ja Nakkilan välillä linjoilla 70 ja 71 hinta 30 päivän kausilipulle on seuraava:

17-vuotiaat ja sitä vanhemmat70 €
8-16-vuotiaat35 €

Pori-Ulvila-välillä hinta 30 päivän kausilipulle on seuraava:

12-vuotiaat ja sitä vanhemmat65 €
alle 12-vuotiaat35 €
  

Kausilippujen ostaminen

Kokemäki-Pori-kausilippuja saa ostaa ja ladata kuljettajalta reitin 70 tai 71 linja-autoista, joissa käy maksuvälineenä käteinen ja pankkikortti. Kausilippuja voi myös hankkia Ruosniemen Linja-auto Oy:n toimistolta (Päivöläntie 1, Ulvila) ma-pe klo 9–15 välisenä aikana.

Ulvila-Pori -kausilippuja saa ostaa ja ladata Porin Linjat Oy:n lipunmyyntipisteessä Porinassa (Yrjönkatu 6B, Pori) ma-pe klo 9-12.30 ja 13.00-16.30. Matkakortin uudelleen lataus onnistuu myös verkkokaupassa ja monissa latauspisteissä.

Matkahuollon palvelupisteissä myydään 30 päivän kausilippuja yhteysväleille:

  • Pori - Eurajoki - Rauma
  • Pori - Olkiluoto
  • Pori - Pomarkku - Kankaanpää

Koiviston Auto Oy:n Matkaan-sovelluksessa on tarjolla Satakunnan Liikenne Oy:n kausilippuja Raumalle ja Olkiluotoon.

Kausilippujen lisäksi liikennöitsijät tarjoavat matkustajille myös muita omia tai yhteistyökumppaneidensa markkinoille tuomia lipputuotteita, kuten sarjalippuja. Kokemäen, Harjavallan, Nakkilan ja Ulvilan suunnan linja-autoissa myydään jatkossakin kilometripohjaisia kertalippuja.

Seutulippujen myynti on päättynyt

Seutulipulla saa matkustaa viimeisen latauskerran jälkeen käyttöajan loppuun saakka eli enintään tammikuun 2020 loppuun saakka. Tämä koskee Kokemäen, Harjavallan, Nakkilan, Porin ja Ulvilan asukkaita. Jos matkustajalla on Matkahuollon matkakortille ladattu seutulippu, sama matkakortti ei käy uuden kausilipun lataamiseen. Matkahuollon matkakortille voi kuitenkin ladata muita Matkahuollon lipputuotteita, kunhan matkakortti perustetaan uudelleen Matkahuollon omassa toimipisteessä.