Avoimet työpaikat / Open positions

Orkesterijärjestäjä, tuotanto ja tekniikka

Hakuaika päättyy 14.9. kello 15:00.
 

Haemme orkesterijärjestäjää ajalle 12.9.-31.12.2022.

Pori Sinfoniettan (kaupunginorkesteri) orkesterijärjestäjän tehtävänä on orkesterin kaluston järjestäminen (kattaminen) ja kuljettaminen orkesterin harjoituksiin ja esiintymisiin yhteistyössä nuotistonhoitaja-järjestäjän kanssa. Lisäksi tehtäviin kuuluu orkesterin kaluston (soittimet, nuottitelineet ym.) hoitoa ja ylläpitoa, konserttiavustajien ja -sijaisten hankkimista, tilastoiden päivittämistä ja orkesterin yleisötyöproduktioiden tai vastaavien koordinoimista ja aikatauluttamista sekä muita intendentin määräämiä tehtäviä.

Teknisistä taidoista riippuen orkesterijärjestäjän tehtäviin kuuluu myös konserttien arkistotallenteiden nauhoitusta ja editointia, konserttien valosuunnittelua ja toteutusta sekä tarvittavaa yhteydenpitoa ulkopuolisiin äänentoisto- ja valaistuspalveluiden tuottajiin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva koulutus ja työkokemus.

Tehtävässä edellytetään orkesterielämän ja klassisen musiikin tuntemusta, kielitaitoa sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Eduksi katsotaan valo- ja äänitekniset taidot sekä ajokortti.

Vaaditut todistukset: Kelpoisuuden osoittavat todistukset

Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Täytä sähköinen hakemus Kuntarekryssä, josta muodostuu CV. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi tai esitä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistuksesi mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Jos mahdollisuutta sähköisen hakemuksen tekemiseen ei ole, voit lähettää paperisen osoitteella: Porin kaupunki, HR-yksikkö, PL 47 (Valtakatu 15), 28100 Pori

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989, p. 044 701 1852, p. 044 701 3421 tai rekry@pori.fi.
 

Hae Kuntarekryn kautta