News archive

Terveisiä tuhansien vuosien takaa_luentosarja satakunnan museossa
Satakunnan Museon ja Porin kesäyliopiston kevään luentosarjassa esitellään uusimpia Satakuntaa koskevia arkeologisia tutkimuksia.
Porin matkailuesitteet
Löydä luontosi Yyteristä ja uusi mukavuusalueesi Porista. Pori esittäytyy Matkamessuilla Helsingin messukeskuksessa matkailukärki Yyterin ja suurten tapahtumien merkeissä 18.–20. tammikuuta.
Uimakoululaisia Meri-Porin uimahallissa
Uimakouluja järjestetään kevään aikana Meri-Porin ja keskustan uimahalleissa 4-10 -vuotiaille. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 21. tammikuuta.
Työllistämisen tukeminen
Työvoima- ja yrityspalveluiden kokeilu on päättynyt vuoden 2018 lopussa ja kaikki kokeilujen piirissä olleet asiakkaat on ohjattu takaisin TE-toimistojen asiakkaiksi. Kokeilusta saatiin Porissa positiivisia tuloksia, sillä työllisyys on parantunut, asiakaspalaute on ollut hyvää ja palvelutarjontaa pystyttiin monipuolistamaan.
404 ruutua_nayttely
Satakunnan Museossa järjestetään kulttuurintäyteistä ohjelmaa iltapäivisin kerran kuukaudessa. Iltapäivän aikana tutustutaan museon näyttelyihin ja yhteiseen kulttuuriperintöömme. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki päiväsaikaan mukaan ehtivät.
Talvinen jokiranta
Joulukuusta lähtien Suomea kuohuttaneet alaikäisiin tyttöihin kohdistuneet seksuaalirikosepäilyt ovat herättäneet kysymyksiä ja huolta myös Porissa. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Krista Kiuru painottaa, että seksuaalista ahdistelua ja häirintää ei pidä hyväksyä missään olosuhteissa.
Cygnaeuksen koulun kuvataide
Porin kaupungin perusopetuksessa aloittaa jälleen ensi syksynä uusi kuvataide- ja musiikkiluokka. Cygnaeuksen koulussa toimiville luokille voivat pyrkiä kaikki porilaiset kakkosluokkalaiset. Myös naapurikuntien oppilaat voivat hakea erikoisluokille.
SataDiag
Koko Satakunnassa ollaan vuoden 2019 alusta lähtien siirtymässä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä Suomen kohdunkaulansyövän käypähoitotyöryhmän mukaiseen kohdunkaulan syövän seulontaan. Jatkossa ensisijaisena seulontamenetelmänä on HPV-testi nykyisen Papa-testin sijaan.
Porttaalitunneli
Porin tekniset toiminnot läpivalaistaan. Porin kaupunginhallitus on päättänyt kaupunginjohtajan esityksestä, että teknisen toimialan sisäiset prosessit ja yhteys muihin kaupunkikonsernin toimintoihin liittyvä laatu arvioidaan.
Patsas
Porin kaupunginhallitus on myöntänyt 700 000 euron määrärahan Noormarkun ja Söörmarkun välisen kevyenliikenteenväylän rakentamiseen. Väylä on tarkoitus toteuttaa vuoden 2019 aikana.

Pages