Energianeuvonta

Alueellinen energianeuvonta Satakunnan maakunnan alueella on Energiaviraston 2019 - 2023 rahoittama hanke, jolla tarjotaan energianeuvontaa kuluttajille, pk-yrityksille ja kunnille.

Maksutonta energianeuvontaa tarjotaan kunnille, pk-yrityksille ja kuluttajille. Tarjolla energia-aiheisia luentoja seuroille, yhdistyksille ym yhteisöille. Kysy energia-avustuksista öljystä luopumiseen, energiatehokkuuden parantamiseen, sähköauton latausinfran rakentamiseen, hissien rakentamiseen ja vanhusten asuntojen ja asuintilojen korjausavustuksista.

Henkilökohtaista maksutonta energianeuvontaa kuluttajille kodin energia-asioissa Satakunnan alueella puhelimitse, sähköpostitse ja henkilökohtaisesti tavaten. 

Seuraa Facebook-sivuamme Energianeuvonta Satakunnassa.

Tapahtumia tulossa / toimintaa:

Maksuttomia webinaareja

Yritysten energia-aamut maaliskuussa

Alueelliset energianeuvojat järjestävät maaliskuussa yrityksille ajankohtaisia aamukahveja energia-asioiden parissa. Aamukahvit järjestetään osana Energiaviraston rahoittamaa Alueellista energianeuvontaa ja ne ovat maksuttomia. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita. Tervetuloa! 
Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen energia-aamuihin täällä

 • Latauspisteet ja uusi avustus työpaikoille
  • Aika: Torstai 3.3. kello 8.30-9.15
 • Säästökohteet esille energiakatselmuksella
  • Aika: Torstai 10.3. kello 8.30-9.00
 • Energiatuki vauhdittaa investointeja 
  • Aika: Torstai 17.3. kello 8.30-9.00
 • Tietoa aurinkosähköstä
  • Aika: Torstai 24.3. kello 8.30-9.00

Taloyhtiön energiaekspertti -kurssi maaliskuussa 

 

Mainoskuva energiaeksperttikurssista

Taloyhtiön energiaekspertti -kurssilla saat eväitä taloyhtiösi energia-asioiden haltuun ottamiseen. Kurssi on maksuton ja se järjestetään kolmiosaisena kokonaisuutena etäyhteyksin. Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen kurssille täällä. Kurssikerrat ovat keskiviikkoisin 16.3., 23.3. ja 30.3. klo 17-19.  

 

Energianeuvonta Satakunnassa kokoaa taloyhtiöfoorumeja

Taloyhtiöfoorumit ovat omassa kaupunginosassa tai naapurustossa toimivia vapaamuotoisia tiedonvaihtopaikkoja taloyhtiöiden hallitusten jäsenille ja energiaeksperteille. Tiedon- ja kokemustenvaihto taloyhtiöiden kesken antaa eväitä oman taloyhtiön kehittämiseen.

Taloyhtiöfoorumissa muun muassa:

 • edistetään hyvää ja energiatehokasta asumista
 • saadaan tietoa energiankulutusta vähentävistä toimenpiteistä sekä uusiutuvan energian käytöstä taloyhtiöissä
 • jaetaan hyviä käytäntöjä ja kokemuksia

Energianeuvojat auttavat taloyhtiöitä alkuun foorumitoiminnassa, mutta yhteistoiminnan ytimessä on osallistujien aktiivisuus ja tavoitteet. Taloyhtiöfoorumit ovat antoisa kohtauspaikka etenkin silloin, kun osallistuvilla taloyhtiöillä on samankaltaisia uudistus- ja peruskorjaustarpeita.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: Minna Sukeva, puh. 044 701 1219 tai energianeuvonta@pori.fi

 

Energiaviraston logo

Energiavirasto, by Energiavirasto