Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on jälleen antanut uudet Satakunnan aluetta koskevat päätökset ja tiedottanut asiasta perjantaina 28. tammikuuta. Uudet päätökset ovat voimassa 29.1.–15.2.
Matkailuvuosi oli niin Porissa kuin sen ykköskohteessa Yyterissä vuonna 2021 huippuhyvä. Jatkossa etenkin Yyterin kasvua tulee hakea kesäsesongin ulkopuolelta ja pidemmistä viipymistä.
Yyterin pohjoispuolelle tehty lähes 300 metriä pitkä esteetön lankonki on kerännyt niin paljon kävijöitä, että läheinen parkkitila on ruuhkautunut. Kävijöillä onkin mahdollisuus jättää autonsa vähän kauemmaskin parkkiin ja saada samalla mukava ulkoiluhetki merimaisemissa.
Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali, SuomiAreena, järjestetään heinäkuussa 2022 Porissa. Esiin nostetaan teot, jotka vievät suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa. Festivaaliohjelman teemat nousevat mukaan hakeneiden organisaatioiden esiin nostamista teoista ja aiheista, jotka puhututtavat yhteiskunnassa juuri nyt. Isoina teemoina nähdään ainakin kotimainen työ ja Suomessa työllistymistä vahvistavat teot sekä yrittäjyys ja yrittäjyyden tukeminen.
Satakunnan Vihertietokeskuksen toiminta Hanhiluodossa on päättynyt. Maksutonta puutarhaneuvontaa saa jatkossa kävelykadun varrella sijaitsevasta palvelupiste Porinasta.
Porin perusturvan Muistipotilaan kuntouttavalle osastolle T3 on 25. tammikuuta asetettu koronatartunnoista johtuen vierailurajoitus. Osaston potilaille on määrätty eristyksiä ja karanteeneja, jotka jatkuvat ainakin 3. helmikuuta 2022 saakka.
Porin kaupunginvaltuusto pitää vuoden 2022 ensimmäisen kokouksensa sähköisesti ensi maanantaina kello 18.30 alkaen. Yleisö voi jälleen seurata kokousta kotisohvalta.
Subscribe to feed