Jalankulkijoiden turvallisuutta parannetaan Kallontiellä Uniluodon uimarannan ja Kallon välisellä tieosuudella asukkaiden toiveesta. Piennaralueita kunnostetaan ensi viikon aikana niin, että reunaan saadaan vähintään metrin levyinen kävelyalue.
Porin matkakeskuksen laiturialueella tehdään näyttöjen asennustöitä maanantaista 10. elokuuta alkaen.
Porin perusturvan koronaterveysasema muuttaa Itä-Porin terveyskeskuksen tiloista uusiin tiloihin Otavankadulle ja samalla nimi muuttuu infektiovastaanotoksi. Infektiovastaanotto palvelee asiakkaita 12.8.2020 alkaen osoitteessa Otavankatu 3 (4. kerros).
Alvar Aalto -viikko Porissa ja Eurassa 22.–30. elokuuta on oodi arjen kauneudelle. Mikä tekee sinun arjestasi kaunista? Kerro se Instagramissa #aaltoarjessa ja osallistut samalla designpalkintojen arvontaan.
Porin kauppatorilla sijaitsevat yleiset wc-tilat ovat jälleen käytettävissä elokuun loppuun asti rosterivessaa lukuun ottamatta.
Porin yhteistoiminta-alueen koronaneuvontapuhelin palvelee myös tulevana viikonloppuna. Koronaneuvontapuhelin on avoinna lauantaina ja sunnuntaina 8.-9.8. klo 8-12 välisen ajan. Myös drive-in –näytteenotto on avoinna viikonloppuna klo 9-13 välisen ajan.
Rakkaudella porilaisille -hyvinvointiraha tarjoaa kaikenikäisille ja -kuntoisille Porin kendoseuran järjestämiä maksuttomia liikunnallisia sekä kulttuurillisia kokemuksia japanilaisen miekkailun avulla. Ohjelma sisältää kaksi erilaista osa-aluetta kahdessa eri ryhmässä elo-syyskuussa.
Osa Porin kaupungin peruskouluista aloittaa syyslukukautensa porrastetusti torstaina 13. elokuuta. Myös koulujen iltapäivätoiminnan tutustumisajankohdissa on eroja.
Subscribe to feed