Noormarkun yhtenäiskoulussa on ollut altistumisia koronavirukselle 6A ja 9A-luokilla viime viikolla.
Valtakunnallista heijastinpäivää vietetään vuosittain lokakuun ensimmäisenä päivänä. Liisantorilta löytyvät heijastinseinät kannustavatkin 1. lokakuuta alkaen kaikenikäisiä tienkäyttäjiä heijastimien käyttöön. Porin kaupungin kampanjan on tarkoitus edistää liikenneturvallisuutta, liikkumista ja kierrättämistä.
Harrastamisen Suomen mallin eli Porissa Harrastushybridin ryhmät ovat startanneet Porin alueen kouluissa. Käynnissä on tällä hetkellä 50 harrastusryhmää 27:ssä eri koulussa. Mukana on noin 500 lasta ja nuorta. Syksyllä on käynnistymässä vielä muutamia ryhmiä lisää.
BASF:n työmaalla on todettu epidemian alusta yhteensä 108 tartuntaa ja 160 altistunutta. Kaksi sairastuneista on hoidossa teho-osastolla.
Väinölän koulussa on ollut altistumisia koronalle 21.-22.9. 6A ja 6B-luokilla.
Vuoden 2021 Pori-palkinnon saajat ovat Tokion olympialaisten pronssimitalisti Matti Mattsson sekä hänen valmentajansa Eetu Karvonen. Nuori porilainen -palkinto myönnetään monilahjakkaalle näyttelijälle Rasmus Koskiselle. Päätökset Pori-palkittavista teki Porin kaupunginhallitus.
Tulevana viikonloppuna normaali raideliikenne katkaistaan 57 tunnin ajaksi, jolloin rata on varattu vain työmaakäyttöön. Liikenteenkäyttäjiltä toivotaan erityistä huolellisuutta opasteiden huomioimisessa etenkin tasoristeysten läheisyydessä, sillä raiteilla liikkuu rakentamiseen liittyvää kalustoa.
Porin Karhuhallin talvikausi käynnistyy maanantaina 27. syyskuuta. Edelliskesänä aloitettua tilojen kohentamista on jatkettu kesätauon aikana. Tänä kesänä on tehty pienimuotoisempia yleisilmeeseen vaikuttavia toimenpiteitä sekä jatkettu viime kesänä tehtyä päivitystä ilmanvaihtoon. Myös ulkoalueiden järjestelyjä on uusittu saattoliikenteen osalta.
Subscribe to feed