Porin kaupunki kunnioittaa 9. elokuuta kuolleen porilaisen laulaja-lauluntekijä Jussi Hakulisen muistoa asettamalla muistokirjan pääkirjastoon. Kirjaan voi jokainen halutessaan käydä kirjoittamassa muistokirjoituksen tai jättämässä muunlaisen osanoton.
Uudet opiskelijat voivat ilmoittautua Porin aikuislukioon elokuussa 2022 aikavälillä 15.–18. elokuuta kello 16–18. Aikuislukion avoimet ovet -tilaisuus järjestetään tiistaina 16. elokuuta.
Porin, Merikarvian ja Ulvilan yli 60-vuotiaat perusterveet voivat varata ajan koronarokotukselle huomenna aamulla 11.8. klo 8 alkaen.
Miltä Pori näyttää 50 ulkomaalaisen valokuvaajan silmin? Tähän saadaan vastaus loppuviikolla, kun ryhmä ranskalaisia ja belgialaisia valokuvaajia rantautuu Poriin osana Paris-Nord Cape Photo Adventure -valokuvauskilpailua. Pori Photo Trophy -osakilpailun tehtävänantoon sisältyy muun muassa keskustaelämää, onnellisuutta ja porilaista perintöä.
Kirjaston käyttäjien tarpeiden kartoitus etenee ja elokuun ajan kuntalaisilla ja kirjaston käyttäjillä on mahdollisuus vastata sähköiseen kyselyyn.
Yyterin uimarannalta 9. elokuuta haetussa sinilevänäytteessä on havaittu runsaasti sinilevää. Näytteestä tehdään vielä lajimääritys, joka valmistuu tällä viikolla. Tilannetta seurataan eikä rannalla uimista rajoiteta.
Porin ja Ulvilan joukkoliikenteen vuorotarjonta kasvaa, kun peruskoulut palaavat kesälomalta torstaina 11. elokuuta. Silloin astuvat voimaan myös joukkoliikenteen talviaikataulut. Useita uusia bussivuoroja ajetaan Toejoelle, Tuulikylään, Koivistonluotoon, Pihlavaan, Pietniemeen, Tiedepuistoon, Vähäraumalle ja Friitalaan.
Pori−Mäntyluoto−Tahkoluoto-radan perusparannushankkeessa on aikaisemmin perusparannettu Porin ja Mäntyluodon välinen rataosa vuonna 2021. Nyt työt etenevät Mäntyluodon ja Tahkoluodon väliselle rataosuudelle, jossa päällysrakenteen vaihtourakka alkaa elokuun aikana. Töiden edetessä ratavälillä olevia tasoristeyksiä joudutaan väliaikaisesti sulkemaan.
Subscribe to feed