Porin kaupunki: henkilöstökoulutukset

Tervetuloa tutustumaan sisäisiin henkilöstökoulutuksiin, hyvä Porin kaupungin työntekijä!
 

Yleistä koulutuksista

Sisäisen koulutuksen järjestämisestä vastaavat pääosin Porin kesäyliopisto ja HR-yksikkö.
Koulutuksiin pääsee tutustumaan alla olevan valikon kautta. Linkki on aktiivinen, jos kyseisessä aineotsikossa on koulutuksia tarjolla.

Kaikkiin koulutuksiin tulee ilmoittautua. Kunkin koulutuksen kohdalla on ilmoittautumislinkki, mikäli ilmoittautuminen on auki ja mahdollista. Sisäiset koulutukset ovat osallistujalle maksuttomia. Näin ollen kesäyliopiston ilmoittautumislomakkeen kohdan "Lisää maksajan tiedot" voikin hypätä yli. Osallistujan on tärkeää täyttää sellaiset tiedot, että hänet tavoittaa virka-aikaan.

Valtaosa koulutuksista järjestetään Porin seudun kansalaisopiston tiloissa (Opistotalo) osoitteessa Gallen-Kallelankatu 14. Mikäli koulutus pidetään muualla, on siitä maininta koulutustietojen yhteydessä. 
Lopullinen koulutustila mainitaan kutsussa, joka lähetetään sähköpostina koulutukseen ilmoittautuneille aina noin viikkoa ennen kyseessä olevaa koulutusta. Ilmoittautumisen yhteydessä tuleekin antaa sellainen sähköpostiosoite, jota ilmoittautuja seuraa aktiivisesti. Näin kutsuviesti mahdollisine muuttuneine tietoineen saavuttaa koulutukseen tulijan. 

Esteen sattuessa on poisjäännistä viipymättä ilmoitettava Porin kesäyliopistoon (kesayliopisto@pori.fi tai 02 621 5963).

Koulutuksiin osallistuminen tulee hyväksyttää esimiehellä ennen koulutukseen ilmoittautumista. Kaikki henkilöstökoulutukset tulee kirjata Personec-ESS -järjestelmään niinikään ennen koulutukseen menoa. Lisätietoja kirjaamisesta antaa henkilöstöassistentti Annika Alajärvi HR-yksiköstä (annika.alajarvi@pori.fi) tai kehittämispäällikkö Sirkka-Liisa Varjus (sirkka-liisa.varjus@pori.fi tai 044-701 3408). 

Osallistujalla on halutessaan mahdollisuus saada koulutukseen osallistumisesta osallistumistodistus koulutuksen jälkeen. 

Mahdollinen koulutusmateriaali tallennetaan Patarummun Koulutus-osioon. Materiaali välitetään sähköpostitse vain poikkeustapauksissa. 

**

Opetus- ja oppilashuollon sekä varhaiskasvatuksen koulutuksista vastaa Osaava Satakunta -verkosto. Nämä koulutukset löytyvät osoitteesta www.osaavasatakunta.fi. Ilmoittautuminen näihin koulutuksiin tapahtuu em. linkin kautta.
Porin Virtuaalikoulun työpajoihin ilmoittaudutaan osoitteessa www.osaavasatakunta.fi. Nämä koulutukset on kohdennettu opetussektorille.

HR-yksikkö ja Porin kesäyliopisto toivottavat teidät lämpimästi tervetulleiksi henkilöstökoulutuksiin!