Rakastajat-teatteri

Tuottaja Amanda Mäkynen |  040 560 8396 |  amanda(at)rakastajat.fi | Rakastajat-teatterin lipunmyynti | 02 633 0125 | info(at)rakastajat.fi Pohjoisranta 11, 28100 Pori  | www.rakastajat.fi

Koululaisryhmät ovat tervetulleita esityksiin ja meihin voi olla yhteydessä, kerromme mielellämme lisää esityksistä. Meiltä on myös mahdollista tilata yksityisnäytöksiä. Teatteri on merkittävä taiteenmuoto, joka tarjoaa elämyksiä, kokemuksia sekä mahdollisuuksia havaintoihin, keskusteluun ja uusiin ajatuksiin.

Alakouluikäisille soveltuu Erja Lehtosen luoma legendaarinen Noita Nytenenä, joka on palannut tänä syksynä estradille uusin kujein koko perheen vauhdikkaassa musiikkinäytelmässä Noita Nytenenän elämäntaparemontti. 

Rakastajat-teatteri on mukana 8.-luokkalaisille suunnatussa Taidetestaajat-konseptissa. Rakastajat-teatterin, Teatteri Quo Vadiksen ja Espoon kaupunginteatterin yhteistuotanto 3 kuvaa huomisesta nähdään Porissa huhti-toukokuussa 2022. 3 kuvaa huomisesta esittelee tulevaisuudenkuvitelmia, joissa ihmispitoisuudeltaan vaihtelevat olennot kohtaavat toisiaan perheenjäseninä, ystävinä ja rakastettuina. 

Yläasteikäisille sopii myös Rakastajat-teatterin Henri Välikankaan vavisuttava monologi VOOOSH!, joka kertoo koulukiusaamisesta ja siitä selviytymisestä. 

Vuonna 1991 perustettu Rakastajat-teatteri on Satakunnan ainoa vapaa ammattiteatteriryhmä. Teatteri on perustettu tarjotakseen satakuntalaiselle yleisölle rohkeaa, taiteellisesti tinkimätöntä, intensiivistä ja ajatuksia herättävää teatteria - huumoria ja elämän hulluutta unohtamatta. Lisäksi Rakastajat-teatteri on järjestänyt vuosittain vapaille teatteriryhmille tarkoitettua Lainsuojattomat-festivaalia jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Rakastajat-teatteri toimii Kehräämössä ja Studio Hilkassa Porissa.