Etusivu > Kansalaisopisto > Ajankohtaista Porin kesäyliopistossa > Ilmoittautumiskäytäntö ja peruutusohjeet

Ilmoittautumiskäytäntö ja perumisohjeet

Koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköisesti. Ilmoittautumislinkki löytyy pääsivulta sekä jokaisen koulutuksen kohdalta.

Ilmoittautumisen Porin kesäyliopiston järjestämään koulutukseen voi perua maksutta viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Jos ilmoittautuminen perutaan viimeistään viikkoa ennen koulutuksen alkua, laskutetaan 30 prosenttia maksusta. Tämän jälkeen tehdystä perumisesta laskutetaan 75 prosenttia maksusta. Koulutuksen alkamisen jälkeen tehdystä keskeytyksestä peritään täysi maksu. Sairastumisesta on ilmoitettavan aina mahdollisimman pian. Sairaustapauksissa maksua ei peritä, jos lääkärintodistus on toimitettu kesäyliopistolle viikon kuluessa koulutuksen alkamisesta.

Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa samasta työyhteisöstä. Olethan tällöin yhteydessä kesäyliopistoon.

Mikäli ilmoittautumista ei peruta lainkaan, laskutetaan koko kurssimaksu.

Porin kesäyliopiston järjestämissä koulutuksissa koulutuksen hinta laskutetaan koulutuksen alkamisen jälkeen. Täydennäthän ilmoittautumisen yhteydessä myös laskutustiedot, jos työnantaja maksaa osallistumisen. Laskutuksen sujuvuuden vuoksi mahdollinen tilausviite ym. tiedot ovat välttämättömät. Porin kaupungin hallintokunnat saavat isosta osasta koulutuksia alennuksen. Jos koulutukseen ei ole liitettävissä alennusta, on siitä maininta koulutuksen kohdalla.

Ilmoittautumalla koulutukseen osallistuja sitoutuu maksamaan maksun. Kaikki maksamattomat laskut menevät perintään. Otathan yhteyttä kansalaisopiston toimistoon viikon sisällä laskun saapumisesta, jos laskussa on huomautettavaa.

Porin kesäyliopisto ei ota vastaan Tyky-, Smartum- tai muita vastaavia seteleitä.

Pyrimme välittämään materiaalin aina sähköisesti. Kesäyliopisto voi sovittaessa tulostaa materiaalin osallistujalle erillistä korvausta vastaan (0,20 e / sivu).

Voit kaikissa ongelmatilanteissa ottaa yhteyttä henkilökuntaamme, puh. 044-701 8272.kuva Kuva: Anu Tuovinen