Ajankohtaista

Kurssitiedot netissä

Kansalaisopiston syksyn kurssitarjontaan pääsee tutustumaan täällä:

Tästä kurssitarjontaan

Koulutusoppaan pdf-versio löytyy klikkaamalla tästä

Syyskausi 2020

Syksyn Sinä Osaat! -koulutusopas jaetaan koteihin 19.8. alkaen. Kurssitiedot löytyvät netistä jo 12.8. alkaen. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 27.8. samanaikaisesti sekä netissä että puhelimitse. Opistotalon remontin vuoksi paikan päälle ei voi tulla ilmoittautumaan.

Kesä opistolla

Toimisto on suljettu viemäriremontin vuoksi elokuun loppuun saakka, mutta asiakaspalvelu palvelee puhelimitse arkisin kello 10-16 numerossa 02 621 5963. Voit myös lähettää sähköpostia kansalaisopisto@pori.fi.

Tilanne toukokuussa

 • Valtioneuvoston linjauksen mukaan kansalaisopistoissa on mahdollista järjestää lähiopetusta 14.5. alkaen, vaikka etäopetus onkin suositeltavampi vaihtoehto. Opistossa pidetään taiteen perusopetuksen tunteja sekä muutamia muita kursseja. Näille kursseille ilmoittautuneihin ollaan yhteydessä. Opiskelijalla on oikeus maksutta perua ilmoittautumisensa esim. riskiryhmään kuulumisen vuoksi.
 • Opistotalon viemäriremontti jatkuu loppukesään saakka. Opistotalo on kokonaisuudessaan työmaa-aluetta. Asiakaspalvelutilat on suljettu remontin takia. Asiakaspalvelu hoituu puhelimitse (02 621 5963) tai sähköpostilla (kansalaisopisto@pori.fi).
 • Touko-kesäkuun vaihteessa järjestetään mahdollisuus noutaa opistotalosta sinne jääneitä materiaaleja ja töitä. Tästä tiedotetaan tarkemmin lähempänä. Suositeltavaa on kuitenkin jättää työt opistolle kesän yli ja noutaa vasta syyskauden alkaessa, kun remontti on ohi.
 • Muiden tilojen osalta materiaalien noutamisesta sovitaan myöhemmin keväällä opettajan kanssa

Uutta 7.4.2020

Kevään verkkokurssit on julkaistu ja ilmoittautuminen käynnissä. Katso enemmän täältä.

Päivitys 7.4.2020

Opiston nettisivuilta löytyy nyt linkki lomakkeeseen, jolla voi hakea kurssimaksun palautusta 31.7. mennessä niiltä kursseilta, joista jäi pitämättä puolet tai enemmän. Lisätietoja ja linkki löytyvät täältä.

Tilanne 31.3.2020

Valtioneuvoston päätöksen mukaan opetus on keskeytettynä 13.5. saakka.

Kaupunginhallituksen päätöksen mukaan Porin seudun kansalaisopiston osalta opetuksen keskeytyksen ajalta peruutetuista kursseista ei laskuteta ja verkon kautta maksaneille maksut palautetaan. Sellaisista kursseista, joista keskeytyksen takia jää puolet tai enemmän pitämättä voidaan hakemuksesta palauttaa kurssimaksusta 50 prosenttia. Alle 10 euron palautuksia ei makseta. Keskeytyksen aikana alkavat kurssit peruutetaan eikä niitä laskuteta. Opiskelijoita tiedotetaan lähiviikkoina, miten kurssimaksun palautusta voi hakea.

Tilanne 18.3.2020

Porin seudun kansalaisopiston kurssit perutaan 18.3.-13.4.

 • korvaavia kurssikertoja 17.3.–13.4. pitämättä jääneelle opetukselle ei järjestetä eikä näiden kurssien kurssimaksuja palauteta / hyvitetä
 • kaupungin liikuntatilojen käytöstä poisto 31.5. asti estää useiden liikuntakurssien pitämisen
 • kaikki opiston tilat, myös kudontatilat suljetaan
 • toimiston asiakaspalvelu vain puhelimitse (02 621 5963) ja sähköpostilla (kansalaisopisto@pori.fi)

 

Yleisötilaisuudet kevät 2020 - tapahtumat on peruttu keväältä

 

Digiklinikka

Digiklinikka palvelee loppukevään puhelimitse! Soita tiistaisin kello 12-14 puh. 044 701 5994. Jos numero on varattu, sinulle soitetaan takaisin!

 

Hurma-kevätnäyttelyt

 

Käsityön ja kuvataiteen kevätnäyttelyt

 • Ulvilan käsityökeskus - peruttu
 • Opistotalo - peruttu
 • Kirjaston näyttelytila - peruttu

Aulanäyttelyt jatkuvat, kun opistotalo avataan jälleen yleisölle syyskuussa