Porin kaupunki: henkilöstökoulutukset

Tervetuloa tutustumaan Porin kaupungin sisäisiin koulutuksiin, hyvä kaupungin työntekijä!
 

Sisäinen koulutus eli henkilöstökoulutus Porin kaupungissa

Sisäisen koulutuksen järjestämisestä vastaavat pääosin Porin kesäyliopisto ja HR-yksikkö.
Koulutuksiin pääsee tutustumaan alla olevan valikon kautta. Linkki on aktiivinen, jos kyseisessä aineotsikossa on koulutuksia tarjolla.

Lisätietoja ilmoittautumisesta ym. on jäljempänä tällä sivulla.


Ilmoittautumisesta

Ilmoittautuminen sisäisiin koulutuksiin tapahtuu pääsääntöisesti kesäyliopiston nettisivujen kautta www.porinkesayliopisto.fi.

Opetus- ja oppilashuollon koulutuksesta vastaa Osaava Satakunta -verkosto. Nämä koulutukset löytyvät osoitteesta www.osaavasatakunta.fi. Myös ilmoittautuminen tapahtuu em. linkin kautta.
Porin Virtuaalikoulun työpajoihin ilmoittaudutaan osoitteessa www.osaavasatakunta.fi. Nämä koulutukset on kohdennettu opetussektorille.

ICT-yksikkö vastaa uuden asian- ja asiakirjahallintajärjestelmän (Aapelin) hallinnon henkilöstölle suunnatuista koulutuksista.

Myös yksiköt järjestävät omaan substanssiinsa liittyvää koulutusta. Tämän tyyppisissä koulutuksissa kannattaa olla suoraan ko. yksikköön yhteydessä.

Sisäiset koulutukset ovat osallistujalle maksuttomia. Näin ollen kesäyliopiston ilmoittautumislomakkeen kohdan "Lisää maksajan tiedot" voikin hypätä yli. Ilmoittautumisärjestelmä vaatii henkilöturvatunnuksen. Osallistujan on tärkeää täyttää sellaiset tiedot, että hänet tavoittaa virka-aikaan.