Tietoa tuntiopettajille

Opiston peda.netissä on myös intra tuntiopettajille. Intran salasana löytyy opettajille lähetetystä sähköpostista. Intraan keskitetään jatkossa mahdollisimman paljon viestintää - kannattaa siis ottaa seurantaan peda.net/porinseudunkansalaisopisto!

Tuntiopettajien HelleWi

Tuntiopettajien HelleWissä voi seurata omien kurssien ilmoittautumistilannetta ja käyttää sähköistä päiväkirjaa. Lisätietoja asiakaspalvelusta. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi.

Koulutus

Tuntiopettajat voivat osallistua Osaava Satakunnan järjestämiin maksuttomiin koulutuksiin, samoin kuin Porin kaupungin henkilöstökoulutukseen.

Opetushallituksen rahoittama Osaajasta opettajaksi -hanke tarjoaa koulutusta vapaan sivistystyön opettajille ajalla 1.8.2019-31.12.2020. Hankkeesta tarkemmin nettisivuilla.

Opisto järjestää myös koulutusta omille opettajilleen. Näistä tiedotetaan sähköpostilla.

Toimipaikkojen kiinteistönhoitajat

Opiston toimipaikkojen kiinteistönhoitajien ja muiden yhteyshenkilöiden tiedot on koottu oheiseen tiedostoon. Tuntiopettajan kannattaa tallettaa oman opetuspaikkansa yhteystiedot valmiiksi puhelimeen, jotta apu on saatavilla mahdollisimman pian.

Hankinnat

Opetusta varten tehtävistä hankinnoista ota yhteyttä omaan suunnittelijaopettajaasi. Huomaathan, että hankinnat on tehtävä ajoissa (viimeistään kaksi viikkoa ennen tarvetta). Asiakaspalvelusta saa tarvittaessa opiston laskutustiedot ja ostoluvan.

Matkakustannusten korvaus

Kunnallisen opetushenkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan tuntiopettajille korvataan matkakustannukset siltä osin kuin matka ylittää kuusi kilometriä. Oman auton käyttöön on anottava lupa.

Oman auton käyttölupa

Sähköinen matkalaskulomake