luontotalo arkki

A. E. Nordenskiold: Notre expédition au pole nord et la découverte du passage du nord-est 1900 (Kansalliskirjasto)
Luontotalo Arkissa avautui torstaina näyttely, jossa tutustutaan kartografian alkuaikojen askeliin. Karttojen kehitys alkoi 1400-luvulla. Merenkulkijat, löytöretkeilijät ja karttojen piirtäjät lisäsivät kaikki kokemuksillaan ja muilta kuulemillaan tiedoilla karttojen tarkkuutta. Aluksi kartat olivat kuitenkin enemmän taidetta kuin tiedettä.
Poika kyntaa hevoseslla satakunnan museon elon merkkeja_nayttelyssa
Satakunnan Museossa on talvilomaviikolla lapsille monenlaista tekemistä: Keskiviikkona Rosenlew-museossa valetaan tinaa valutyöpajassa, torstaina Luontotalo Arkissa tehdään keppihevosia ja pidetään myös näytös työn tuloksista. Perjantaina leikitään Elon merkkejä –näyttelyssä, jossa voi, muun muassa, etsiä Porin ja Satakunnan historiaa ihastelevaa Porin karhua ja vaikka kyntää hevosella – ainakin melkein!
Opettajia tutustumassa Luontotalo Arkin Roskajahti-kierrokseen
Päiväkoti- ja kouluryhmiä innostetaan uudella sivustolla kulttuuri- ja ympäristöoppimiseen.
404 ruutua_nayttely
Satakunnan Museossa järjestetään kulttuurintäyteistä ohjelmaa iltapäivisin kerran kuukaudessa. Iltapäivän aikana tutustutaan museon näyttelyihin ja yhteiseen kulttuuriperintöömme. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki päiväsaikaan mukaan ehtivät.
Maailmaa kartoittamassa_nayttely_luontotalo_arkki
Satakunnan Museon kevät-kesän ohjelmaan voi tutustua sekä netti- että paperiesitteessä.
Junaradan pienoismalli
Luontotalo Arkissa on 19. lokakuuta asti esillä pienoisjunarata. Omaa kuntoaan voi kokeilla kuntopyörään, jota polkemalla junan saa liikkumaan ja radan valot palamaan.

Sivut

Subscribe to feed