Porin lastenkulttuurikeskus

Vauvojen värikylpy.  Kuva: Lotta Lampinen / Porin lastenkulttuurikeskus
Nyt kannattaa muuttaa Poriin tai kutsua vauvavieraita tänne kylään, sillä porilaisen Vauvojen värikylpy -innovaation pääsee kokemaan viikoittain tai viikonloppumaistiaisena vaikka pitkänmatkalaisen sukulaisperheen kanssa. Täällä jo asuvat vauvaperheet tietävät, että koneella kannattaa olla heti, kun ilmoittautuminen alkaa. Ja se on pian: maanantaina 20.8.2018 kello 9.
Vauvojen värikylpy
Porin lastenkulttuurikeskuksen Vauvojen värikylpy on mukana Reposfääri-festareilla lauantaina 11.8.2018 kello 14–17. Tule tunnelmoimaan festarihengessä työpajan iloisesta ja välittömästä ilmapiiristä.
Akvarellimaalausta Kirjurinluodon uimarannalla 10.7.
Suomen kuvataiteen päivänä 10.7. käännetään katse lähiympäristöön taiteen keinoin. Luovuuttaan voi toteuttaa Porin lastenkulttuurikeskuksen akvarellimaalaustyöpajassa Kirjurinluodon uimarannan tuntumassa.
Kesäkulkurit-kiertue Porissa 25.6.–26.6.2018
Kesäisillä kaupunkikulkijoilla ja maauimalan polskijoilla on mahdollisuus tanssillisiin kohtaamisiin maanantaina 25.6. Käviksellä, Satakieli-lavalla ja Maauimalassa. Päiväkoteihin Metsään meni! -esitys suuntaa seuraavana päivänä. Kesäkulkurit-kiertueen tuottaa Poriin Porin lastenkulttuurikeskus.
Kärkikerhoissa pääsee harrastamaan mm. parkouria. Kuva: Katri Tella / Porin lastenkulttuurikeskus
Porin kaupunki sai OKM:n erityistukea Kärkikerhojen järjestämiseen lukuvuodelle 2018–2019. Kärkikerhot ovat maksutonta taiteen ja kulttuurin harrastetoimintaa Porin alueen koululaisille. Kärkikerho-toimintaa koordinoi Porin lastenkulttuurikeskus.
Porin kulttuuripolku
Suomalainen koulujen kulttuurikasvatussuunnitelmien tekoa ja toteuttamista helpottamaan pyrkivä Kulttuurivoltti-hanke ja sen avulla toteutetut kulttuurikasvatussuunnitelmat voittivat EU:n ja Europa Nostran kulttuuriperintöpalkinnon.
Peppi Kukkonen, Porin lastenkulttuurikeskuksen SNAP-työpaja Meri-Porin koulussa
Porin lastenkulttuurikeskuksen luoman Vähäx valottaa -lasten ja nuorten valokuvafestivaalin pohjalta on kehitetty uusi Valokuvataiteen museon ja alueellisten valokuvakeskusten yhteishanke SNAP. Suomen kulttuurirahaston rahoittama SNAP-hanke tuo esille lasten ja nuorten mielipiteet kuvina julkisiin tiloihin ympäri Suomea. Hanke huipentuu marraskuussa 2018 valtakunnalliseen lasten ja nuorten valokuvafestivaaliin.

Sivut

Subscribe to feed