Pihlavan kirjastolla vietetään Soturikissat-kirjasarjan teemapäivää 4.12.2021 klo 12-15. Luvassa on paljon erilaista ohjelmaa ja tekemistä, sillä kirjastolla on erilaisia teemaan sopivia työpajoja, pakohuone, tietovisoja ja muuta ohjelmaa. Tapahtumaan saapuu myös Soturikissoista fanianimaatioita tehnyt CuteFlare, joka esittelee Soturikissavideoitaan ja kertoo harrastuksestaan. Täysi-ikäisiltä kävijöitä tarkistetaan koronapassi.
Porin Pelipäivää vietetään tänä vuonna sekä virtuaalisena että livetapahtumana keskustan nuorisotalolla. Kirjasto on mukana molemmissa!
Kirjastoauto Ursulan ensi vuoden reitit ovat suunnittelupöydällä. Jos tiedät hyvän paikan, jossa Ursulan kannattaisi poiketa, niin anna vinkkiä kirjastolle.
Porin kaupungin Luonto liikuttaa -hankkeeseen ostettuja fatbikeja voi jälleen lainata Porin pääkirjastosta sekä Lavian kirjastosta. Lainaaminen tapahtuu kirjastokortilla kirjastosta ja pyörän nouto Luontopajalta tai Laviassa Ekopajalta. Pyörien laina-aika on seitsemän päivää.
Suosittu anime- ja mangatapahtuma Nippori järjestetään lauantaina 16. lokakuuta kello 12–22. Tapahtuman teemana on tänä vuonna kauhu.
Kirjastoauto Ursula on kadonnut. Onnistutko selvittämään, mitä Ursulalle on tapahtunut? Porin kaupunginkirjasto on tehnyt virtuaalisen pakohuoneseikkailun, jossa ratkaistaan kadonneen kirjastoauton mysteeriä.
Porin ja Nakkilan kirjastoissa astuvat voimaan talviaukioloajat 1.9. alkaen. Sen myötä aukioloaika pidentyy osassa kirjastoista.
Syksyn 2021 aikana pääkirjasto tarjoaa digiopastusta sekä ryhmässä että henkilökohtaisesti.
Subscribe to feed