E-aineistot

E-kirjat ja e-äänikirjat

Satakirjastojen e-kirjakokoelmasta löytyy romaaneja, tietokirjoja, lastenkirjoja sekä äänikirjoja. Teokset lainataan kirjautumalla kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla. Teoksia voi lukea nettiselaimella, lukuohjelmalla tai mobiilisovelluksella. Äänikirjoja voi kuunnella selaimella tai mobiilisovelluksella.

Digi-palvelussa on yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa. Satakunnan alueelta on digitoitu paikallishistorioita, kotiseutuaineistoa ja murrepakinoita.

Naxos Spoken Word Libraryssa voit kuunnella äänikirjoja englanniksi, saksaksi, ranskaksi ja portugaliksi. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin numerolla.

E-lehdet

ePress-palvelussa on laaja valikoima kotimaisia sanoma- ja paikallislehtiä näköispainoksina. Tuoreimmat numerot ovat luettavissa heti niiden ilmestyttyä ja käytettävissä on lisäksi lehtiarkisto kahden vuoden ajalta. ePressiä voi käyttää kirjaston tiloissa.

eMagz-palvelussa on luettavissa kotimaisia aikakauslehtiä sekä iltapäivälehdet. eMagz toimii kirjastojen tiloissa.

Pressreaderissa on runsas valikoima eri kielisiä sanoma- ja aikakauslehtiä eri puolilta maailmaa. Pressreader toimii kirjastojen tiloissa, mutta lataamalla mobiililaitteelleen Pressreader-sovelluksen lehtiä voi ladata luettavaksi myös kirjaston ulkopuolella.

Musiikin kuuntelu

Naxos Music Libraryssa on kuunneltavana yli 2 miljoonaa musiikkikappaletta. Painotus on klassisessa musiikissa, mutta myös muita musiikinlajeja löytyy. Kuuntelemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla.

Naxos Music Library Jazz sisältää n. 200.000 kappaletta jazzia klassikoista uutuuksiin. Kuuntelemaan pääsee kirjautumalla kirjastokortin numerolla.

Naxos Music Library Worldin kautta voi kuunnella maailmanmusiikkia yli 150:stä eri maasta.

Naxos Video Library sisältää lähinnä klassisen musiikin esityksiä, konsertteja ja dokumentteja.

Sanakirja

MOT-sanakirja (suomi, englanti, ruotsi, saksa, ranska, espanja, venäjä)