Etusivu > Kaupunginkirjasto > Helpompi elämä

Helpompi elämä

kuva


Porin kaupunginkirjasto tarjoaa testialustan innovaatioille. Helpompi elämä-hankkeessa on kyse suomalaisen innovaatioyrittäjyyden tukemisesta antamalla mahdollisuuden käyttäjätestaukseen. Samalla se tarjoaa markkinointimahdollisuuden uusille innovaatioille.

Toimintaan etsitäänkin nyt yhteiskunnallisesti merkittäviä, ihmisten elämää helpottavia ja ympäristöä säästäviä innovaatioita. Innovaatio voi olla palvelu, sovellus tai tuote, kunhan se on esiteltävissä ja kokeiltavissa kirjaston tilassa eikä vaadi suuria puitteita toimiakseen.
Ilmoittautuminen sivun vasemmassa valikossa: Helpompi elämä > Yritykselle > Ilmoittautuminen.

Esittelytila tulee olemaan Porin pääkirjaston aulassa ja avoinna asiakkaille kirjaston aukioloaikojen mukaan. Innovaatioita saa rohkeasti mennä kokeilemaan ja tutkimaan. Esittelyssä on aina kaikki kokeiluun tarvittava ohjeistus: joko esittelijä tai informaatiota.


Nyt tarvitaan paikalle siis myös kokeilijoita! Asiakkailla on mahdollisuus tutustua uutuuksiin tutussa ympäristössä ja antaa palautetta yrityksille kehitystyöhön. Tavoitteena on yritystoiminnan kehittäminen ja uusien innovaatioiden ja keksintöjen nopea saaminen tuotantoon ja hyödyttämään yhteiskuntaa.

Lisätietoja saat:
Salo Janna
projektityöntekijä
Puh: 044 701 7828
janna.salo@pori.fi

Hanketta rahoittaa Satakuntaliitto alueellisten kokeilujen AIKO-ohjelmasta ja hankkeen ohjausryhmänä toimii edustajat Porin Yrittäjät ry:stä, Porin kaupungin elinvoimayksiköstä sekä Prizztech Oy:stä.

kuva

Lisätietoja:

Salo Janna
projektityöntekijä
Gallen-Kallelankatu 12,
28100 Pori
Puh: 044 701 7828
janna.salo@pori.fi