Asiakaskoneet ja lainattavat laitteet

Asiakastietokoneet

Kirjaston toimipisteissä on asiakkaiden käytössä tietokoneita, joissa on nettiyhteys sekä toimisto-ohjelmistot. Koneista voi tulostaa sekä mustavalkoisena että värillisenä. 

Hubletit

Pääkirjastossa on kolme tablettien lainauspistettä: aikuisten osastolla, nuorten osastolla sekä lehti- ja musiikkiosastolla. Tabletin voi lainata kahdeksi tunniksi kerrallaan kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Lainattavat tabletit eli hubletit toimivat vain kirjaston tiloissa, eli niitä voi käyttää paikan päällä. Hubletteja voi hyödyntää esimerkiksi e-lehtien lukemiseen, verkossa surffailuun tai e-kirjojen lukemiseen.

Kuulokkeet

Pääkirjaston lehti- ja musiikkiosastolta voi lainata kuulokkeita musiikin kuunteluun tai sähköpianon soittamiseen 2. kerroksen musiikkihuoneessa. 

Kopiointi, skannaus ja tulostaminen

Kaikissa kirjaston toimipisteissä (paitsi kirjastoautossa) on mahdollista kopioida, skannata ja tulostaa mustavalkoisena tai värillisenä. A3-tulostus ja -kopiointi on mahdollista vain pääkirjastossa. Skannaaminen on maksutonta, kopiot ja tulosteet ovat maksullisia. Kopioiden ja tulosteiden hinnat voit tarkistaa hinnastosta.

Pelikonsolit

Pääkirjaston lasten ja nuorten osastolla sekä Noormarkun kirjaston nuorten tilassa voi pelata Playstation-konsolipelejä.