Kulttuuri ja liikunta

Taidemuseon näyttelyt on suljettu, mutta niiden sisältöihin voi tutustua uusien kuunneltavien aineistojen avulla. Keskiviikkona 11.8. kello 14 virkistäydytään päiväkävelyllä, Veistosvaelluksella. Tule mukaan! Poriginal galleria on avoinna normaalisti. 
Satakunnan siirryttyä koronavirusepidemiassa kiihtymisvaiheeseen, Porin maauimalan vesiliikuntaryhmissä otetaan käyttöön henkilörajoitukset.
Porin kaupunki on saanut hankerahaa luontoliikunnan kehittämiseen. Luonto liikuttaa – hyvinvointia luontoreiteiltä ja kuntopoluilta -hanke on kesän aikana edistänyt muun muassa matalan kynnyksen liikuntaa sekä lähiluonnon näkemistä uusin silmin.
Pori Sinfoniettan syyskausi alkaa yökonsertilla torstaina 26.8. Myynnissä ovat tähän mennessä julkistetut konsertit 7. lokakuuta asti.
Retkiesite vuodelle 2021 Porin seudulla järjestettävistä perinteisistä luontoretkistä ja -tapahtumista on nyt julkaistu. Retkiä löytyy kuutamomelonnasta sieniretkeen ja tapahtumia on kompostorin syyshuolto -kurssista erilaisiin näyttelyihin. Tutustu retkiin sekä tapahtumiin ja varaa paikkasi!
Porin taidemuseossa maanantain 26. heinäkuuta vastaisena yönä sattuneen tulipalon vuoksi museon näyttelytila pidetään suljettuna ainakin seuraavat kaksi viikkoa.
Porin taidemuseossa maanantain 26. heinäkuuta vastaisena yönä sattunut tulipalo onnistuttiin rajaamaan kattorakenteisiin. Tulipalon kokonaisvaikutusten arviointi kestää kuitenkin vielä useita päiviä.
Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä sattuneen tulipalon vuoksi Porin taidemuseo on toistaiseksi suljettu yleisöltä.
Subscribe to feed