Kulttuuri ja liikunta

Tiedossa on taidetutkimuksia äänellisiin ulottuvuuksiin ja musiikin iloja visuaalisin herkuin, kun lastenkulttuurikeskus Kruunupää ja Palmgren-konservatorio toteuttavat yhdessä soinnikkaan tapahtuman vauvaperheille.
Porin kirjastoissa on Vanhustenviikolla 3.-6.10. mahdollisuus nauttia monipuolisesta kattauksesta ohjelmaa. Tarjolla on tapahtumia liittyen kirjallisuuteen, runouteen, musiikkiin, hyvinvointiin ja digitaitoihin.
Pori Sinfonietta esittää Terry Rileyn In C -teoksen Ars Pori -taidenäyttelyssä kauppakeskus IsoKarhun tiloissa torstaina kello 12 ja kello 17.
Filosofian tohtori Seija Aunilan maanantain 26.9. luento Rosenlew-museossa on peruttu.
Syyskaudella järjestetään jälleen lasten uimakouluja keskustan ja Meri-Porin uimahallissa. Uimakouluihin ilmoittautumista on porrastettu: leikkiryhmiin ilmoittaudutaan 27. syyskuuta, alkeisryhmiin 28. syyskuuta ja taitoryhmiin 29. syyskuuta kello 12 alkaen.
Karhuhallin, harjoitusjäähallin ja tekojääradan ympäristössä on tehty kunnostustöitä, jotka jatkuvat vielä marraskuulle asti. Kunnostustöistä johtuen alueella liikkuvien tulee noudattaa erityistä varovaisuutta ja käyttää osoitettuja kulkureittejä.
Torstaisen Promenadisalin Porin Päivän konsertin johtaa Porin kaupunginorkesterin ylikapellimestari Tibor Bogányi. Lauantaina orkesteri juhlii Porin Päivää raatihuoneella maksuttomassa kamarikonsertissa.
Perjantaina 23.9. järjestettäväksi aiottu Ethän minua unhoita -konsertti on peruttu sairastapauksen vuoksi.
Subscribe to feed