Kulttuuri ja liikunta

Syyskuiset terveiset Selvin päin Satakunnassa ja Satakulttuuria –hankkeilta. Koronasta huolimatta Selvin päin Satakunnassa ja Satakulttuuria -hankkeissa on ollut täysi tohina päällä. Sakulttuuria -hankkeessa on käynnistynyt mm. Mielen liike -pilotti Harjavallan sairaalassa ja yhteiskehittämisen ryhmä Euran toimintakeskuksessa yhdessä SATADUUNIA-hankkeen kanssa. Selvin päin Satakunnassa –hankkeen Alkoholin puheeksiottokoulutukset saivat hyvän vastaanoton Eurajoella ja syyskuussa myös kampanjoitiin mm. ikärajavalvonnan puolesta.
Porin skatehalli avaa ovensa maaliskuussa alkaneen tauon jälkeen 1. lokakuuta klo 13.
Kinokellarin syyskausi Promenadikeskuksessa käynnistyy 30.9. Elokuvaesitykset ovat keskiviikkoiltapäivisin klo 16.00.
Seuraava Pori Sinfoniettan konsertti kuullaan Pori Organ-festivaaleilla torstaina 1.10. kello 19 Keski-Porin kirkossa. Konsertin teemana on ranskalainen kamarimusiikki ja urkusolistina Markku Mäkinen.
Lokakuussa Porin ja Nakkilan kirjastoissa suunnistetaan satuihin, opetellaan tunnistamaan sieniä, keskustellaan kirjallisuudesta, tavataan hoivarobotti, opitaan digiasioista ja paljon muuta. Tervetuloa tapahtumiin!
Lasten ja muiden luonnonystävien ”Pimeä metsä” -tapahtuma järjestetään Porin Ladun Susisuon toimintakeskuksessa perjantaina 2.10. Paikan päällä on lapsille tarkoitettu tehtäväpolku pimeässä metsässä!
Liikunta- ja retkeilyvälineitä voi jatkossa vuokrata Luontopajalta. Pääkirjastossa toimiva Liikuttamo mahdollistaa edelleen välineiden lainaamisen kirjastokortilla.  
Tule tutustumaan Porin julkisiin veistoksiin torstaina 1.10. kello 17. Kierrokselle lähdetään Eetunaukiolta, Maire-patsaalta. Veistosvaelluksella kävellään keskustan puistoalueella ja oppaana on intendentti Mirja Ramstedt-Salonen Porin taidemuseosta. Kierroksen kesto on noin 75 minuuttia. Pääsylippu [10€] ostetaan ennakkoon verkkokaupasta: verkkokauppa.pori.fi/taide-ja-kulttuuri. Säävaraus.
Subscribe to feed