Kulttuuri ja liikunta

Ympäristöministeriö järjestää Porissa 27.-28. elokuuta valtakunnalliset kulttuurimaisemanhoidon neuvottelupäivät. Päivien aikana perehdytään maisemien ja kulttuuriympäristöjen hoidon kysymyksiin niin teorian kuin retkeilyn kautta.
Nuori Pori Harrastaa valtaa Karhuhallin lauantaina 24. elokuuta kello 14–18. Hyvä keino saapua paikalle Karhuhalliin on hypätä tapahtumaa varten järjestetyn maksuttoman nonstop -bussikuljetuksen kyytiin.
Satakunnan kehitysvammaiset toivat Porin kaupungintalolle Myötätuulen viestin tiistaina 20. elokuuta. Myötätuulen viesti on kunnille ja niiden päättäjille muistutus siitä, että vammaiset ovat ensisijaisesti yhdenvertaisia kuntalaisia ja kansalaisia.
Tänä syksynä nuorisopassin tarjonta laajenee entisestään. Uutena tarjonnassa ovat kansalaisopiston maksuttomat sarjakuva- ja kokkauskurssit. Lisäksi kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisille on lisätty kymmenen uintikertaa.
Kyllä, nyt on se aika - nimittäin ilmoittautuminen supersuosittuihin Vauvojen värikylpy -työpajoihin! Tulitpa läheltä tai kaukaa, ja kainalossasi on 4 kuukauden - 5 vuoden ikäinen lapsi, löytyy perheellesi takuumukavaa tekemistä Porissa.
Porin maauimalan kesäkausi päättyi sunnuntaina 18. elokuuta. Kuluneen kesän aikana maauimalassa polski yli 65 000 kävijää.
Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma Karhuhallissa lauantaina 24.8. klo 14-18. Porin suurin harrastustapahtuma järjestetään kahdeksatta kertaa.
Subscribe to feed