Kulttuuri ja liikunta

Monien toiveet täyttyvät vihdoin, kun Satakunnan Museo, Luontotalo Arkki, Rosenlew-museo sekä Rakennuskulttuuritalo Toivo avautuvat yleisölle jälleen tiistaina 27.4.2021.
Porin kaupunginorkesterin Schubertin Oktetto -verkkokonsertti ensiesitetään lauantaina 24.4. kello 15 alkaen.
Porin ja Nakkilan kirjastot palvelevat edelleen rajoitetuin palveluin ja turvallisuuden huomioiden. Pääkirjastossa asiointiin tulee pientä helpotusta.
Porin kaupunki avaa Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmä ATTR:n suositusten mukaisesti kulttuuri- ja nuorisotilojaan porrastetusti maanantaista 26. huhtikuuta alkaen. Myös lasten, nuorten sekä aikuisten harrastamisten osalta luvassa on tiettyjä lievennyksiä.
Pandemiatilanteen keskelle viime keväänä liikunnan iloa tuoneet parvekejumpat starttaavat uudestaan toukokuussa. Asukkaat voivat jälleen ilmiantaa oman tai läheisensä kerrostalon mukaan jumppahetkiin.
Pori Sinfoniettan toukokuun verkkokonsertit aloittaa perinteinen vapunpäivän konsertti 1.5. kello 14.
Porin kaupunki aloitti ikäihmisten ulkoiluystävien kouluttamisen aiemmin tänä vuonna. Tavoitteena on juurruttaa tärkeäksi koettu ohjelma pysyväksi toiminnaksi. Koulutuksia tullaan jatkossa järjestämään aina syksyllä ja keväällä.
Jokaisen kirjan takana on tekijä. Mutta mitä tarvitaan kirjan syntymiseen ja tekijäksi kasvamiseen? Virtuaalivierailulla kurkistetaan luovan työn kulissien taakse.
Subscribe to feed