Kulttuuri ja liikunta

Tutustu Porin palveluihin karttojen avulla – tietoa löytyy niin leikkipuistoista kuin asemakaavoistaTiesitkö, että Porin kartat tarjoavat paljon tietoa kaupungin palveluista ja alueista? Kartat löytyvät verkkosivuilta ja ovat vapaasti kaikkien kaupunkilaisten hyödynnettävissä.
SuomiAreenan arvotyö huipentui – järjestäjätahot puoltavat avoimuutta, moniäänistä keskustelua, tasa-arvoa, rohkeutta ja rentouttaSuomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan järjestäjätahot ovat valinneet tapahtuman arvoiksi avoimuuden, moniäänisen keskustelun, tasa-arvon, rohkeuden ja rentouden. Arvojen taustalla on arvotutkimus, jonka SuomiAreena toteutti viime syksynä yhdessä ensi kesän ja aiempien vuosien järjestäjien kanssa. Arvotyötä tehtiin lisäksi järjestäjien kanssa erillisessä arvotyöpajassa sekä SuomiAreenan järjestäjätreffeillä.
Kehona-näyttely aistittavana nyt KotkassaPorin lastenkulttuurikeskuksen ja Porin taidemuseon Porin kaupungin kokoelmateosnäyttely Kehona on esillä Kymenlaakson museossa Merikeskus Vellamon tiloissa Kotkassa. Näyttely kutsuu koskemaan, kuuntelemaan, leikkimään ja aistimaan taidetta koko keholla.
Pori Sinfonietta mukana lauantaisessa Helpompi elämä -innovaatiotapahtumassa PuuvillassaPori Sinfoniettan puhallintrio esiintyy lauantaina Puuvillassa kahdesti.
Porissa ohjelmaa hiihtoloman jokaiselle päivällePorista löytyy hiihtolomatapahtumia koko perheen makuun. Tarjolla on ohjelmaa monipuolisesti kulttuuri- ja liikuntatapahtumien parissa.
Vauvojen värikylpy -kevätkausi valoisasti käyntiin - vielä ehtii mukaan!Porin lastenkulttuurikeskuksen suositut Vauvojen värikylpy -työpajat Porin taidemuseossa ovat käynnistyneet valotaiteen teemalla. Viikoittaisen harrastuksen on aloittanut jo monen monta satakuntalaisperhettä. Harrastukseen voi silti vielä päästä mukaan, sillä yksittäisiä paikkoja ryhmissä on vielä vapaana.
Maailmaa kartoittamassa -näyttely nähtävillä Luontotalo ArkissaLuontotalo Arkissa avautui torstaina näyttely, jossa tutustutaan kartografian alkuaikojen askeliin. Karttojen kehitys alkoi 1400-luvulla. Merenkulkijat, löytöretkeilijät ja karttojen piirtäjät lisäsivät kaikki kokemuksillaan ja muilta kuulemillaan tiedoilla karttojen tarkkuutta. Aluksi kartat olivat kuitenkin enemmän taidetta kuin tiedettä.
Satakunnan Museo tarjoaa talvilomaviikolla kivaa tekemistä Satakunnan Museossa on talvilomaviikolla lapsille monenlaista tekemistä: Keskiviikkona Rosenlew-museossa valetaan tinaa valutyöpajassa, torstaina Luontotalo Arkissa tehdään keppihevosia ja pidetään myös näytös työn tuloksista. Perjantaina leikitään Elon merkkejä –näyttelyssä, jossa voi, muun muassa, etsiä Porin ja Satakunnan historiaa ihastelevaa Porin karhua ja vaikka kyntää hevosella – ainakin melkein!
Subscribe to feed