Uimahallien ja maauimalan järjestyssäännöt

 1. Ennen saunaan ja uima-altaaseen menoa on peseydyttävä huolellisesti. Peseytymisen ja saunomisen ajaksi uimapuku on riisuttava pois. Hiukset tulee pestä tai peittää uimalakilla.
 2. Poistuttaessa sauna- ja suihkutiloista pukuhuoneisiin tulee uima-asu riisua, jotta vältyttäisiin liialta vedeltä pukuhuonetiloissa.
 3. Tarttuvia tauteja sairastavilta pääsy pukeutumis-, peseytymis- ja uintitiloihin on kielletty.
 4. Särkyvien esineiden tuominen uimahalli- ja maauimalatiloihin sekä purukumin käyttö allas- ja peseytymistiloissa on kielletty.
 5. Päihdyttävän tai muun huumaavan aineen vaikutuksen alaisena esiintyminen uimahalli- ja uimalatiloissa on kielletty.
 6. Juokseminen, meluaminen ja muu häiritsevä tai epäsiveellinen käyttäytyminen uimahalli- ja maauimalatiloissa on kielletty.
 7. Uiminen on sallittu vain uintiin tarkoitetussa uima-asussa. Huom. Kaikkien shortsien käyttö on kielletty keskustan ja Meri-Porin uimahallissa.
 8. Sukellusvarusteiden käyttö sekä pallon pelaaminen on sallittu vain niihin tarkoitetuilla vuoroilla.
 9. Uimahallista ja maauimalasta poistuttaessa vuokratut/lainatut uima-asut ja liikuntavälineet on palautettava joko kassalle tai uimavalvojille.
 10. Jokainen käyttää uimahallia ja maauimalaa omalla vastuullaan ja on myös itse vastuussa vaatteidensa ja muun omaisuutensa säilymisestä uimahalli- ja maauimalatiloissa. Lapset ovat uimahalleissa ja maauimalassa vanhempiensa vastuulla.
 11. Hyppytelineiden ja vesiliukumäen käyttö on sallittu vain valvojan luvalla. Altaaseen saa hypätä vain altaan päistä.
 12. Henkilökunnan antamia järjestystä ja turvallisuutta koskevia ohjeita ja määräyksiä on noudatettava. Henkilö tai yhteisö, joka rikkoo tätä järjestyssääntöä tai ei noudata henkilökunnan antamia ohjeita tai määräyksiä, voidaan määrätä poistumaan uimahallista tai maauimalasta ja häneltä/siltä voidaan kieltää uimahallin tai maauimalan käyttö määräajaksi.