Lapsiperheet

Lounais-Suomen AVI:n 14. tammikuuta tekemällä päätöksellä kielletään edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sekä sisä- että ulkotiloissa. Päätöksen myötä tilojen sulkemista ja käyttöä koskevia rajoituksia jatketaan Satakunnassa 28. tammikuuta saakka.
Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on antanut uudet Satakunnan aluetta koskevat päätökset ja tiedottanut asiasta perjantaina 14. tammikuuta. Uudet päätökset ovat voimassa 16.–28. tammikuuta välisenä aikana.
Vapaaehtoistoimintaa lasten, nuorten ja perheiden parissa tehdään jälleen näkyväksi #olentukena -kampanjassa 10. –17.1.2022.
Porin taidemuseo saa näyttelytoiminnalle lisää tilaa, kun kahvila muutetaan väliaikaisesti näyttelykäyttöön.
Kevätlukukausi käynnistyy Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla lähiopetuksessa maanantaina 10.1.2022.
Yyteri kutsuu aktiivisen talvipäivän viettoon! Alueelle on ajettu hiihtolatuja ja pulkkamäki on myös auki.
Porin kaupungin vaihdepalvelussa on ilmennyt laajamittaisia teknisiä ongelmia. Tällä hetkellä vaihteen puhelinnumero ei toimi lainkaan.
Pohjois-Porin monitoimitalon ympäristön infran rakentaminen aloitetaan 10. tammikuuta 2022 alkavalla viikolla. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan hulevesien neutralointiallas Pohjoisväylän pohjoispuolelle, Pohjoisväylän puuttuva läntinen osuus sekä Pappilanpuistikon puuttuva osuus. Tuulikylästä Pappilanpuistikkoon kulkeva jalankulku- ja pyörätie välillä Tuulikyläntie-Keisarinviitantie suljetaan liikenteeltä koko työmaan ajaksi 10. tammikuuta alkaen.
Subscribe to feed