Lapsiperheet

Tuorsniementien ja Länsiväylän risteyksen kiertoliittymässä suuret vanamot aloittavat ympärivuotisen kukintansa. Kiertoliittymän suunnittelussa oli mukana Vähärauman koulun oppilaita.
Porin kaupungin esiopetuksen yhteiskäyttöön on hankittu robotteja. Hankinta liittyy kaupungin haluun vahvistaa esiopetuksessa lasten tutustumista robotiikan ja koodauksen maailmaan. Pori on laajemminkin robottisuuntautunut, sillä Porissa järjestetään ensimmäisenä Suomessa kansainvälisesti tunnettu robotiikkatapahtuma.
Tukiperhe on aivan tavallinen perhe, jolla on aikaa ja kiinnostusta toimia lapsen ja hänen perheensä tukena. Tukiperheeksi voi ryhtyä lapsiperhe, lapseton pariskunta tai yksin asuva henkilö. Kiinnostaisiko sinua ottaa auttamiskoppi vastaan ryhtymällä tukiperheeksi?
Seutuliput poistuvat Porissa joukkoliikenteen lippuvalikoimasta tammikuusta alkaen. Porin kaupunki tukee seudullista joukkoliikennettä jatkossa tarjoamalla edullisia kausilippuja. Kelan tukemaan opiskelijaseutulippuun ei tule muutoksia.
Teknisen toimialan tilayksikön tilajohtamisen toimintayksikkö on etsinyt kaupunginhallituksen ja kaupungin johtoryhmän talousseminaarissa (2-3.5.2019) päätettyjen toimenpiteiden julkaisun jälkeen sopivaa tilaa perhekuntoutus- ja lastensuojeluyksiköille. Kartoitus kohdistettiin ensin kaupungin hallinnassa oleviin tiloihin ja vaihtoehtojen läpikäynnin jälkeen nopeasti myös yksityisessä omistuksessa oleviin tiloihin.
Ulvilantien ja Kyröläistentien risteyksen liikennevalojen ohjauskoje uusitaan tällä viikolla.
Luonnontilaiselle Polsanluodon reitille on saatu uusi käsivetoinen lossi, jonka avulla luonnossa liikkuvat voivat ylittää joen uoman luontopolun yhteydessä.
Presidentinpuistokadun liikennejärjestelyt muuttuvat tilapäisesti ensi maanantaina vesijohdon saneeraustöiden takia.
Subscribe to feed