Maahanmuuttajat

Porin kaupunginvaltuusto pitää vuoden 2022 ensimmäisen kokouksensa sähköisesti ensi maanantaina kello 18.30 alkaen. Yleisö voi jälleen seurata kokousta kotisohvalta.
Lounais-Suomen AVI:n 14. tammikuuta tekemällä päätöksellä kielletään edelleen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset sekä sisä- että ulkotiloissa. Päätöksen myötä tilojen sulkemista ja käyttöä koskevia rajoituksia jatketaan Satakunnassa 28. tammikuuta saakka.
Lounais-Suomen Aluehallintovirasto on antanut uudet Satakunnan aluetta koskevat päätökset ja tiedottanut asiasta perjantaina 14. tammikuuta. Uudet päätökset ovat voimassa 16.–28. tammikuuta välisenä aikana.
Porin taidemuseo saa näyttelytoiminnalle lisää tilaa, kun kahvila muutetaan väliaikaisesti näyttelykäyttöön.
Yyteri kutsuu aktiivisen talvipäivän viettoon! Alueelle on ajettu hiihtolatuja ja pulkkamäki on myös auki.
Porin kaupungin vaihdepalvelussa on ilmennyt laajamittaisia teknisiä ongelmia. Tällä hetkellä vaihteen puhelinnumero ei toimi lainkaan.
Kauppatorin laidalle avattiin 9.–12.12. ajaksi Poris, jossa kerättiin kaupunkilaisten näkemyksiä kauppatorin yleissuunnitelman eri luonnosvaihtoehdoista ja kaupungin tulevaisuuden suunnasta Pori 2030 -strategian valmisteluun liittyen. Keskustelu paikan päällä ja verkossa oli aktiivista ja näkemyksiä jatkosuunnitteluun saatiin monipuolisesti.
Porin kaupunki ottaa koronapassin laajasti käyttöön omissa palveluissaan sekä yleisötilaisuuksissaan 10. joulukuuta alkaen. Passi otetaan käyttöön kaupungin sisäliikuntapaikoilla, museoissa sekä kaupungin järjestämissä yleisötilaisuuksissa.
Subscribe to feed