Maksa mitä haluat -päivä

Maksa mitä haluat -päivänä Porin kaupungin kulttuuri- ja liikuntapalveluissa asiakas saa itse päättää sisäänpääsymaksunsa hinnan!

Kuinka monessa paikassa saa itse valita sisäänpääsymaksun summan? Porissa saa!

Maksa mitä haluat -päivänä Porin uimahalleissa, maauimalassa, urheilutaloissa, skeittihallissa, Satakunnan museossa, Luontotalo Arkissa, Rosenlew-museossa ja Porin taidemuseossa asiakas saa itse päättää sisäänpääsymaksunsa hinnan.

Päivän tavoitteena on saada asukkaita liikkeelle ja tutustumaan Porin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin. Mukaan suositellaan varaamaan tasaraha nopeuttamaan maksutapahtumaa, mutta sisäänpääsymaksun voi maksaa myös tuttuun tapaan korttimaksuna.

Sisäänpääsymaksun summa voi olla 20 senttiä, 20 euroa tai mitä tahansa muuta, sinä päätät. Joten ei muuta kuin kaveri kainaloon ja viettämään oman budjetin mukaista kulttuuri- ja liikuntapäivää!

Vuonna 2020 Maksa mitä haluat -päivät järjestetään 14.3. (peruttu koronaepidemian vuoksi), 10.5. (peruttu koronaepidemian vuoksi), 17.6. (peruttu koronaepidemian vuoksi), 14.10. (peruttu koronaepidemian vuoksi) ja 16.12. (peruttu koronaepidemian vuoksi)

Koronaepidemian vuoksi vuoden 2020 päivät jouduttiin perumaan. Vuoden 2021 päivät järjestetään, kun tilanne sen sallii!

Porin brändikarhuja rivissä