Museossa on turvallista vierailla 

Satakunnan Museon kaikissa toimipisteissä noudatetaan valtakunnallisia ja alueellisia suosituksia koronaepidemian hillitsemiseksi. Asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi noudatamme toistaiseksi seuraavia sääntöjä: 

22.11.2021 lähtien Porin kaupungin linjausten mukaisesti edellytämme koronapassin käyttöä yli 50 hengen yleisötilaisuuksissa. Passi tarkistetaan asiakkaalta yleisötilaisuuteen saavuttaessa ja samassa yhteydessä tarkistetaan myös henkilöllisyys. Varaudutha siis esittämään koronatodistuksen ja todistamaan henkilöllisyytesi! Tavanomaisilla museokäynneillä passia ei tarvita. Käytäntö on voimassa 22.12.2021 asti.

Suosittelemme museon asiakkaita käyttämään kasvomaskia tai visiiriä sekä pitämään 2 m turvavälin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaan. Myös henkilökuntamme käyttää tarvittaessa suojaimia asiakkaita kohdatessaan. Museokohteiden asiakasmääriä rajoitetaan tarvittaessa siten, että turvavälit on mahdollista säilyttää. Toivomme, ettei museoon tultaisi flunssaoireisena. 

Museoissa on tarjolla käsidesiä, ja käsien pesu on suotavaa museoon tullessa ja sieltä lähdettäessä. Suosittelemme myös korttiostoja.  

Näyttelyissä olevat kosketusnäytöt ovat käytössä ja niitä puhdistetaan tehostetusti. Näyttöjä voi käyttää kosketuskynällä, joita lainataan lipunmyynnistä. Lainakynät puhdistetaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Oman kynän käyttö on myös sallittua.

THL:n, Porin kaupungin ja Suomen museoliiton tuottamia turvallisuusohjeita löytyy kaikista museoistamme. Myös henkilökunnalta voi ja saa aina kysyä neuvoa! 

Tervetuloa museoon!