Kulttuuri ja liikunta

Teinien värikylpy, kuva: Annina Cerón / Porin lastenkulttuurikeskus
Vauvojen värikylpy täyttää tänä vuonna 15 vuotta. Porin lastenkulttuurikeskus kutsuu nyt jo teini-ikäisiä ensimmäisten vuosien Vauvojen värikylpy -osallistujia lahjavärikylpyyn.
Tubettaja Anna Erika Satakunnan Museossa
Suosittu porilainen tubettaja Anna Erika vieraili lokakuussa Satakunnan Museossa.
Ässien luistelukoulu
Porin Ässät ry järjestää marraskuussa eskarilaisille maksutonta luisteluopetusta Astora-areenalla. Luistelukouluun osallistuu Porin ja Ulvilan alueen päiväkodeista yhteensä 322 eskarilaista.
Porin taidemuseo
Porin taidemuseo toteuttaa Suomen Kulttuurirahaston tuella hankkeen, jossa suunnitellaan asiakaspalvelukonseptin uudistus vuosille 2020–2022. Osana hanketta Porin taidemuseo kutsuu koolle asiakasraadin, jonka pääsee pohtimaan ja kommentoimaan laadittavaa uudistussuunnitelmaa.
Isänpäivän taidetyöpaja tuunataan kangaskasseja. Kuva Ilona Juntura / Porin taidemuseo.
Isänpäivänä on ihaninta yhdessä oleminen ja tekeminen. Ja perinteisesti parhaiten tämä toteutuu Porin lastenkulttuurikeskuksen ja Porin taidemuseon isänpäivän taidetyöpajassa.
Kaverit Wienistä -konsertti
Kaverit Wienistä -konsertissa Pori Sinfoniettan edellinen ylikapellimestari Janne Nisonen on kaksoisroolissa sekä kapellimestarina että viulusolistina. Solistivieraana on alttoviulisti Lilli Maijala. Nisonen ja Maijala tutustuivat kaksikymmentä vuotta sitten Kälviän musiikkileirillä, jonka jälkeen he ovat tehneet paljon yhteistyötä. Mozartin Sinfonia Concertanten he soittavat nyt ensi kertaa yhdessä.
OMG 90
OMG it’s a Glittery 90s Party perjantaina 9.11.2018 klo 19-23 Porin keskustan nuorisotalolla. Bileet on 7. luokkalaisille - 17-vuotiaille.
SNAP-valokuvafestivaaliin osallistuu ryhmä meriporilaisia nuoria. Kuva: Tiina Tommila / Porin lastenkulttuurikeskus
SNAP-valokuvafestivaali tuo lasten ja nuorten äänen näkyväksi julkisissa tiloissa eri puolilla Suomea marraskuussa. Porilaisten nuorten valokuvateokset ovat nähtävillä Porin Käviksellä, Pihlavan kirjastossa ja Helsingin Kaapelitehtaalla. SNAPin kehittämisen taustalla on Porin lastenkulttuurikeskuksen luoma lasten ja nuorten valokuvafestivaali Vähäx valottaa.
Subscribe to feed