Kulttuuri ja liikunta

Yyterin punaisen tuvan ympäristö.
Talvinen Yyteri kutsuu nauttimaan luonnosta. Pakkaa eväät reppuun ja vietä raikas talvipäivä Yyterin maastossa ulkoillen ja eväitä punaisessa tuvassa nauttien.
Terveisiä tuhansien vuosien takaa_luentosarja satakunnan museossa
Satakunnan Museon ja Porin kesäyliopiston kevään luentosarjassa esitellään uusimpia Satakuntaa koskevia arkeologisia tutkimuksia.
Porin matkailuesitteet
Löydä luontosi Yyteristä ja uusi mukavuusalueesi Porista. Pori esittäytyy Matkamessuilla Helsingin messukeskuksessa matkailukärki Yyterin ja suurten tapahtumien merkeissä 18.–20. tammikuuta.
404 ruutua_nayttely
Satakunnan Museossa järjestetään kulttuurintäyteistä ohjelmaa iltapäivisin kerran kuukaudessa. Iltapäivän aikana tutustutaan museon näyttelyihin ja yhteiseen kulttuuriperintöömme. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki päiväsaikaan mukaan ehtivät.
Cygnaeuksen koulun kuvataide
Porin kaupungin perusopetuksessa aloittaa jälleen ensi syksynä uusi kuvataide- ja musiikkiluokka. Cygnaeuksen koulussa toimiville luokille voivat pyrkiä kaikki porilaiset kakkosluokkalaiset. Myös naapurikuntien oppilaat voivat hakea erikoisluokille.
Uimakoululaisia Meri-Porin uimahallissa
Ilmoittautumiset kevään uimakouluihin alkavat maanantaina 21.1.2019.
Jeesari.nuokka.fi ja Nuokka.fi -sivut ovat yhdistyneet
Karhukuntien nuorten (13-29 -vuotiaiden) nettisivut Jeesari.nuokka.fi ja Nuokka.fi ovat yhdistyneet. Aiemmin Jeesari.nuokka.fi sivulla oli kaikki auttavat tahot ja Nuokka.fi -sivulla oli vapaa-aikaan liittyvät jutut. Nyt kaikki nuorten palvelut löytyvät “saman katon alta” osoitteesta Nuokka.fi. Yhdistymisen yhteydessä Nuokka.fi -sivun ulkoasua ja mobiiliversiota on paranneltu.
ABBA-harjoitukset
Lauantainen Pori Sinfonietta goes ABBA -konsertti on loppuunmyyty. ABBA-hittien lisäksi konsertissa soivat Frank Sinatran tunnetuksi tekemät laulut, kuten My Way ja New York, New York sekä Gioachino Rossinin Wilhelm Tell -alkusoitto sekä Ihmeellinen lelukauppa. Lauantaina Promenadikeskuksessa järjestettävässä maksuttomassa Talvikarnevaalissa on mahdollisuus päästä kuuntelemaan muutamia makupaloja illan kokonaisuudesta.
Subscribe to feed