Kulttuuri ja liikunta

Seuraavat palvelut on mahdollista hoitaa sähköisenä asiointina suoraan verkossa:

 

Tapahtumakalenteri

Porin seudun tapahtumat koottuna samaan kalenteriin. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

Harrastushaku

Harrastushaku eri kriteereillä. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

 

Kulttuuri

Taidemuseon verkkokauppa

Museokaupassa on myynnissä laaja valikoima taidekirjallisuutta: Porin taidemuseon omia julkaisuja, kansainvälisten museoiden ja taiteilijoiden julkaisuja, taidelehtiä ja valikoima väitöskirjoja sekä taiteenteoreettista kirjallisuutta. Vuosien aikana Porin taidemuseossa vierailleet taiteilijat ovat näyttelyihinsä liittyen suunnitelleet ainutlaatuisia t-paitoja, joita on museokaupassa. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

Vauvojen värikylpy

Ilmoittautuminen Vauvojen värikylpy -työpajoihin. Palvelua voi käyttää kirjautumatta. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään tarvittavat tiedot.

Kulttuurin avustukset

Kulttuurin avustuksia haetaan Porin kaupungin asiointipalvelun kautta. Palvelua varten tarvitaan verkkopankkitunnukset (Suomi.fi tunnistautuminen). Hakuaika päättyy kuluvan vuoden marraskuussa.

 

Nuoret

Nuokka ja Jeesari - nuorten sähköisiä palveluita

Nuokka.fi ja Jeesari.nuokka.fi -sivuille on koottu nuorten sähköinen palveluopas. Sivut on suunnattu Karhukuntien nuorille (13-29 v). Nuokka.fi -sivulla on nuorten vapaa-aikaan liittyvää tietoa esim. tapahtumakalenteri. Jeesari.nuokka.fi jeesaa löytämään apua esim. opiskeluun, työllisyyteen ja terveyteen.

Nuorten vaikuttamispalvelu

Nuortenideat.fi on valtakunnallinen nuorten vaikuttamispalvelu, jonka avulla nuoret voivat tehdä ehdotuksia, osallistua ja vaikuttaa heitä koskeviin asioihin. Oman idean kirjoittaminen edellyttää sisäänkirjautumista, mutta ideoita voi selata, kommentoida ja kannattaa kirjautumatta. Palvelusta löytyy: Porin kulttuuri ja taide, Porin Nuorisovaltuusto ja Porin kaupungin vapaa-aika.

 

Liikunta

Timmi

Liikuntatilojen ja leirikeskusten varauskalenteri. Varattuja vuoroja ja vapaita aikoja voi selata ilman kirjautumista.

Liikuntatilojen ja leirikeskusten vuorohakemus

Liikuntatilojen ja leirikeskusten vuorojen hakeminen sähköisesti. Palvelua voi käyttää kirjautumatta. Lomakkeella pyydetään tarvittavat tiedot.

Uimakouluilmoittautumiset

Uimakouluihin ilmoittautumiset alkavat tiettyinä päivinä.

Porin ulkoilureitit

Karttasovellus, johon on listattu Porin ulkoilureitit. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

Pori liikkuu -sovellus

Karttasovellus, josta löytyy Porin kaikki liikuntapaikat, niiden aukioloajat, hintatiedot, ajankohtaiset asiat sekä esimerkiksi lenkkipolkujen pituuden. Luistinratojen ja latujen osalta sovellukseen päivitetään tiedot niiden kunnosta, pääseekö hiihtämään tai luistelemaan vai ei. Voit lähteä tuttuihin paikkoihin tai tutustua aivan uusiin. Sovelluksesta näet helposti, kuinka pitkä valitsemasi lenkkipolku on ja mitä sen varrelta löytyy. 

Liikunta- ja nuorisoavustukset

Liikunta- ja nuorisoavustuksia haetaan Porin kaupungin asiointipalvelun kautta. Palvelua varten tarvitaan verkkopankkitunnukset (Suomi.fi tunnistautuminen). Hakuaika päättyy kuluvan vuoden marraskuussa.

Liikuntatilojen ja leirikeskusten vuorohakemus (pdf)

Liikuntatilojen laskutussopimus yrityksille ja yhteisöille (pdf)

 

Kirjasto

Aineiston haku, varaus ja uudelleen lainaus

Kirjaston aineistoa voi hakea ilman tunnuksia. Kirjaston tunnuksilla kirjautumalla saa tiedot omista lainoista, varauksista, maksuista ja voi mm. varata aineistoa.

Asiakastietokoneiden ajanvaraus

Kirjaston asiakaskoneiden varaus; varaus tehdään kirjaston tunnuksilla.

Hankintaehdotus

Aineiston hankintaehdotus kirjastolle. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

Kaukolainapyyntö

Sellaisen aineiston tilaaminen, jota ei ole Satakunnan kirjastoissa. Palvelua käytetään kirjautumatta; tiedot pyydetään lomakkeella.

Kirjaston e-aineistot

Verkon kautta lainattavat ja luettavat kirjat, lehdet, äänikirjat ja musiikkiäänitteet. Osa palveluista vaatii kirjautumisen ja osa on käytettävissä vain kirjastojen tiloissa.

Kysy kirjastonhoitajalta

Palvelu, jossa kirjastonhoitaja vastaa kirjastonkäyttäjien kysymyksiin. Palvelua käytetään kirjautumatta; lomakkeella pyydetään kysyjän tiedot.

Ilmoittautuminen kirjaston asiakkaaksi

Ilmoittautumislomake uudelle Satakirjastojen asiakkaalle. Kirjastokortin voi noutaa haluamastaan kirjastosta. Lomake vaatii tunnistautumisen esimerkiksi pankkitunnuksilla.