Sosiaali- ja terveyspalvelut

Seuraavat palvelut on mahdollista hoitaa sähköisenä asiointina suoraan verkossa:

» Ajanvaraus aikuisneuvolan terveydenhoitajalle

Voit varata ajan oman alueesi aikuisneuvolan terveydenhoitajan vastaanotolle rokotuksia ja injektioita varten. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkistaa ajanvarauksesi ajankohdan. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

» Ajanvaraus lastenneuvolaan

Voit varata tästä palvelusta 2-6-vuotiaiden lasten määräaikaistarkastuksen. Kirjaudu Vetumalla (mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla).

» Ajanvaraus sairaanhoitajalle

Voit varata ajan oman alueesi sairaanhoitajalle kiirevastaanotolle, kun tarvitset sairauslomatodistusta työnantajalle esim. flunssan takia. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkistaa ajanvarauksesi ajankohdan. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisella pankkitunnuksella.

» Hammashoidon ajan muuttaminen

Palvelussa voit siirtää, peruuttaa tai kysellä hammashoidon jo varatuista ajoista. Palvelussa ei voi varata uutta aikaa. Valitse oikea hammashoitola ja ilmoita tietosi. Kirjautumista ei tarvita.

» Hammashoito lasta odottaville

Tämä hammashoidon ajanvaraus on vain ensimmäistä lastaan odottaville. Valitse sivulta linkki Kansalaisen ajanvaraus ja kirjaudu Vetumalla (mobiilivarmenne tai pankkitunniste).

» Naisten terveystarkastukset

Voit varata ajan naisten terveystarkastukseen saamasi kutsun perusteella. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkastaa ajanvarauksesi ajankohdan. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla

» Ajanvaraus kouluterveydenhuoltoon

Voit varata tästä ajan  koululaisen määräaikaistarkastukseen 1., 5. ja 7. luokan oppilaalle, kun koulun terveydenhoitajalta on tullut asiasta tiedote. Valitse sivulta linkki Kansalaisen ajanvaraus ja kirjaudu Vetumalla (mobiilivarmenne tai pankkitunniste).

» Ajanvaraus opiskeluterveydenhuoltoon

Voit varata tästä ajan opiskeluterveydenhuollon terveystarkastukseen. Valitse sivulta linkki Kansalaisen ajanvaraus ja kirjaudu Vetumalla (mobiilivarmenne tai pankkitunniste).

» Palveluneuvonta

Palveluneuvojat vastaavat Porin perusturvakeskuksen toimialaa koskeviin kysymyksiin sähköpostitse. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

 

» Resepti- ja terveystietojen rekisteri

Omakanta.fi-palvelusta näet omat sähköiset reseptit ja terveystiedot Kansallisesta terveysarkistosta. Valitse sivulta Kirjaudu Omakantaan ja kirjaudu Vetumalla (mobiilivarmenteella, pankkitunnuksilla tai varmennekortilla).

» Terveyskirjasto Porin tiedoilla

Terveyskirjastosta voit hakea tietoa Porin alueen terveydenhuollosta. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

 

» Toimeentulotuen ja vammaispalvelun Omapalvelu

Omapalvelussa on toimeentulotuen ja vammaispalvelun hakemukset, hakemuksen tilan katselu, päätöksen luku sekä kirjeet. Kirjaudu Omapalveluun Vetumalla (mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla).

Sähköisten asiointipalvelujen lisäksi on käytössä pdf-lomakkeita.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden lomakkeet

Terveys- ja sairaalapalvelut
Sosiaali- ja perhepalvelut
Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Vammaispalvelut
Ikäihmisten palvelut

Muut lomakkeet

Terveys- ja sairaalapalvelut

Sosiaali- ja perhepalvelut

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Vammaispalvelut

Ikäihmisten palvelut

Muut lomakkeet