Sosiaali- ja terveyspalvelut

Seuraavat palvelut on mahdollista hoitaa sähköisenä asiointina suoraan verkossa. Linkki sähköiseen asiointiin palvelun otsikossa.

» Ajanvaraus aikuisneuvolan terveydenhoitajalle

Voit varata ajan oman alueesi aikuisneuvolan terveydenhoitajan vastaanotolle rokotuksia ja injektioita varten. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkistaa ajanvarauksesi ajankohdan.
Palvelussa Suomi.fi-tunnistus: kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

» Ajanvaraus lastenneuvolaan

Voit varata tästä palvelusta 2-6-vuotiaiden lasten määräaikaistarkastuksen.
Palvelussa Suomi.fi-tunnistus: kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

» Ajanvaraus sairaanhoitajalle

Voit varata ajan oman alueesi sairaanhoitajalle kiirevastaanotolle, kun tarvitset sairauslomatodistusta työnantajalle esim. flunssan takia. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkistaa ajanvarauksesi ajankohdan. Palvelussa Suomi.fi-tunnistus: kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

» Ajanvaraus suuhygienistille

Aikuiset (yli 17 v.) voivat varata ajan suuhygienistiltä hoidon tarpeen arviota, hammaskiven poistoa ja lohkeamien ensiapua varten. Palvelussa Suomi.fi-tunnistus: kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Ajanvaraus hammaslääkärille ainoastaan puhelimitse puh 02 621 3625.

» Hammashoidon ajan muuttaminen

Palvelussa voit siirtää, peruuttaa tai kysellä hammashoidon jo varatuista ajoista. Palvelussa ei voi varata uutta aikaa. Valitse oikea hammashoitola ja ilmoita tietosi. Kirjautumista ei tarvita.

» Hammashoito lasta odottaville

Hammashoidon ajanvaraus lasta odottaville on vain ensimmäistä lastaan odottaville. Palvelussa Suomi.fi-tunnistus: kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

» Ajanvaraus kouluterveydenhuoltoon

Voit varata tästä ajan  koululaisen määräaikaistarkastukseen 1., 5. ja 7. luokan oppilaalle, kun koulun terveydenhoitajalta on tullut asiasta tiedote. Palvelussa Suomi.fi-tunnistus: kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

» Ajanvaraus opiskeluterveydenhuoltoon

Voit varata tästä ajan opiskeluterveydenhuollon terveystarkastukseen. Palvelussa Suomi.fi-tunnistus: kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

» Naisten terveystarkastukset

Voit varata ajan naisten terveystarkastukseen saamasi kutsun perusteella. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkastaa ajanvarauksesi ajankohdan. Palvelussa Suomi.fi-tunnistus: kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

 
» Palveluneuvonta

Palveluneuvojat vastaavat Porin perusturvakeskuksen toimialaa koskeviin kysymyksiin sähköpostitse. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

 

» Resepti- ja terveystietojen rekisteri

Omakanta.fi-palvelusta näet omat sähköiset reseptit ja terveystiedot Kansallisesta terveysarkistosta. Valitse sivulta Kirjaudu Omakantaan ja kirjaudu Vetumalla (mobiilivarmenteella, pankkitunnuksilla tai varmennekortilla).

» Terveyskirjasto Porin tiedoilla

Terveyskirjastosta voit hakea tietoa Porin alueen terveydenhuollosta. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

 

» Toimeentulotuen ja vammaispalvelun Omapalvelu

Omapalvelussa on toimeentulotuen ja vammaispalvelun hakemukset, hakemuksen tilan katselu, päätöksen luku sekä kirjeet. Kirjaudu Omapalveluun Vetumalla (mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla).

Sähköisten asiointipalvelujen lisäksi on käytössä pdf-lomakkeita.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden lomakkeet

Terveys- ja sairaalapalvelut
Sosiaali- ja perhepalvelut
Mielenterveys- ja päihdepalvelut
Vammaispalvelut
Ikäihmisten palvelut
Muut lomakkeet

Terveys- ja sairaalapalvelut

Sosiaali- ja perhepalvelut

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Vammaispalvelut

Ikäihmisten palvelut

Muut lomakkeet