Sosiaali- ja terveyspalvelut

Seuraavat palvelut on mahdollista hoitaa sähköisenä asiointina suoraan verkossa:

» Ajanvaraus aikuisneuvolan terveydenhoitajalle

Voit varata ajan oman alueesi aikuisneuvolan terveydenhoitajan vastaanotolle rokotuksia ja injektioita varten. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkistaa ajanvarauksesi ajankohdan. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla.

» Ajanvaraus lastenneuvolaan

Voit varata tästä palvelusta 2-6-vuotiaiden lasten määräaikaistarkastuksen. Kirjaudu Vetumalla (mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla).

» Ajanvaraus sairaanhoitajalle

Voit varata ajan oman alueesi sairaanhoitajalle kiirevastaanotolle, kun tarvitset sairauslomatodistusta työnantajalle esim. flunssan takia. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkistaa ajanvarauksesi ajankohdan. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisella pankkitunnuksella.

» Hammashoidon ajan muuttaminen

Palvelussa voit siirtää, peruuttaa tai kysellä hammashoidon jo varatuista ajoista. Palvelussa ei voi varata uutta aikaa. Valitse oikea hammashoitola ja ilmoita tietosi. Kirjautumista ei tarvita.

» Hammashoito lasta odottaville

Tämä hammashoidon ajanvaraus on vain ensimmäistä lastaan odottaville. Valitse sivulta linkki Kansalaisen ajanvaraus ja kirjaudu Vetumalla (mobiilivarmenne tai pankkitunniste).

» Naisten terveystarkastukset

Voit varata ajan naisten terveystarkastukseen saamasi kutsun perusteella. Samassa osoitteessa voit tarvittaessa siirtää, perua tai tarkastaa ajanvarauksesi ajankohdan. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla

» Palveluneuvonta

Palveluneuvojat vastaavat Porin perusturvakeskuksen toimialaa koskeviin kysymyksiin sähköpostitse. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

 

» Resepti- ja terveystietojen rekisteri

Omakanta.fi-palvelusta näet omat sähköiset reseptit ja terveystiedot Kansallisesta terveysarkistosta. Valitse sivulta Kirjaudu Omakantaan ja kirjaudu Vetumalla (mobiilivarmenteella, pankkitunnuksilla tai varmennekortilla).

» Terveyskirjasto Porin tiedoilla


Terveyskirjastosta voit hakea tietoa Porin alueen terveydenhuollosta. Palvelua voi käyttää kirjautumatta.

 

» Toimeentulotuen ja vammaispalvelun Omapalvelu

Omapalvelussa on toimeentulotuen ja vammaispalvelun hakemukset, hakemuksen tilan katselu, päätöksen luku sekä kirjeet. Kirjaudu Omapalveluun Vetumalla (mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla).

Sähköisten asiointipalvelujen lisäksi on käytössä pdf-lomakkeita.

Sosiaali- ja terveyspalveluiden lomakkeet

Terveys- ja sairaalapalvelut

 

Sosiaali- ja perhepalvelut

 

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

 

Vammaispalvelut

 

Ikäihmisten palvelut

 

Muut lomakkeet